perjantai 31. tammikuuta 2014

Ikuisesti säilyvä kimppu

Ihastelin jo keväällä ja alkukesästä morsiuskimppuja, jotka on tehty silkkikukista tai muista kestomateriaaleista. Pitkään mietin kankaista kimppua, mutta päädyin sittenkin valitsemaan oikeita kukkia sekä kimppuuni että sulhasen viehettä varten. Eilen ajatukseni alkoivat jälleen harhailemaan ikikimppujen suuntaan, kun Tuulia esitteli blogissaan omaa upeaa tilaustaan.

1, 2, 3

Ikikimpuissa on hurjasti valinnanvaraa, mikäli sellaista halajaa. Pelkästään Etsyn valikoimaa selailemalla löytää korukimppuja, rustiikkisia kangaskimppuja, todella värikkäitä uniikkikimppuja sekä hyvinkin aidolta näyttäviä silkkikukkakimppuja. Valikoimaa on niin runsaasti, että selailuun uppoutuu tuntikausiksi!

Pitkän pohdinnan jälkeen huomasin itse mieltyväni vahvimmin noihin silkkikukkakimppuihin, jotka ovat mielestäni hyvinkin aidon näköisiä. Omaan tyyliini eivät sovi nuo kimaltelevat korukimput, enkä myöskään koe sopivaksi tuollaista ensimmäisen kuvan mukaista kangaskimppua, vaikka se mielestäni erittäin kaunis onkin. Mikäli meillä olisi syys- tai talvihäät, voisin hyvinkin kuvitella itselleni tuollaisen rouhean kimpun.

Kulutin eilen illalla ja viime yönä useita tunteja selaillen kimpputarjontaa. Välillä yritin ummistaa silmäni ja suunnata vuoteeseen, mutta jouduin toistuvasti palaamaan tietokoneen ääreen. Löysin toinen toistaan kauniimpia kimppuja ja vieheitä, joista minun oli mahdonta valita suosikkiani. En ole tällä hetkellä lainkaan varma siitä, haluanko kimpun oikeista kukista vai sittenkin tällaisen ikikimpun. Alla olevassa kuvassa näette muutamia tämänhetkisiä suosikkikimppujani, silkkisinä tietenkin.


1, 2, 3, 4
Mikäli päätyisin ikikimppuun, tulisi minun tehdä tilaus mitä pikimmin. Lähetin nimittäin näiden kimppujen valmistajille kyselyä valmistusajasta, joka olisi saamieni vastausten perusteella keskimäärin kuudesta kahdeksaan viikkoa. Suhtaudun kuitenkin hieman skeptisesti näihin kimppuihin, vaikka ne kuvissa ovat todella kauniita. Voivatko ne todella näyttää luonnossa noin kauniilta?

Millaisia ajatuksia teillä herää silkkikukkakimpuista tai muista ikikimpuista?

8 kommenttia:

 1. Tuo ensimmäinen ikikimppu on kyllä kaunis. Ja saahan niistä todella kauniin näköisiä, mutta luulen että mulle tulee silti ihan oikeista kukista tehty kimppu :). Siinä kyllä saisi aika vapaat kädet jos alkaisi itse tekemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen jo kukka-asioista ehtinyt sopimaan aikoja sitten Pitsi & Pippuri -yrityksen perustaneen Hannan kanssa, joten ihan oikeita kukkia meille on näillä näkymin tulossa. Mutta tällainen hurahtaja kun olen, niin ehdin aina hetkellisesti innostua jostain aivan muusta... :D

   Poista
 2. Kimput on upeita ja itse haluan koruja kimppuuni, mutta en tee kimpulla mitään häiden jälkeen enkä halua sitä esille kotiin. Ikikimppu olisi siis hyvinkin turha mulle. :(

  Hey look tekee meillä kaikki kukkajutut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teille tulee varmasti upeat kukat. :) Minä jotenkin pidän tuosta ikikimpun ajatuksesta, mutta toki aidoissa kukissa on ihan oma tunnelmansa. Mutta kun... haluan kaiken. :D

   Poista
 3. Minun mielipiteeni taidetaan jo tietää:) mutta upeita ovat, lempparini nro 1 & 4. Voisiko sinulla olla kaksi kimppua?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos budjetti olisi rajaton, hankkisin varmaan juhlatilan täyteen sekä oikeita että näitä silkkikukkia. :D Kuitenkin budjetti on rajallinen, joten minun on tyytyminen vain yhteen kimppuun. Oikeissa kukissa tietysti viehättää niiden tuoreus, tuoksu ja tuntu, mutta ikikimppu olisi ajatukseltaan kovin ihana.

   Poista
 4. Itse olen tällähetkellä kallistumassa vahvasti tälläiseen ikikimppuun. :) 4 numero on todella kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en innostu oikean kimpun kuivattamisesta, mutta kimpun säästäminen olisi kaunis ajatus. Siksi ikikimppu tuntuu itsestäni niin hyvältä ajatukselta. :)

   Poista