keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Let's drink!

Eilisiltana innostuin selailemaan Pinterestin ihmeellistä maailmaa sekä ulkomaisia suosikkisivustojani. Löysin mitä ihanimman idean juomatarjoilun kanssa toteutettavaksi: drinkkitikut! En edes ajatellut, että meille voisi sellaiset tulla, mutta sitten näin kaikki nämä ihanat kuvat.

1, 2, 3
Kuva
1, 2

Nämä olisivat ihan mahtava lisä juomapöydän yhteyteen. Keskeneräisiä projekteja minulla on tällä hetkellä vaikka kuinka paljon, mutta kai siihen joukkoon vielä yksi mahtuu. Mahtuuhan?

14 kommenttia:

 1. Mahtuu mahtuu! Aivan ihania! <3

  VastaaPoista
 2. Aina yksi mukaan mahtuu :) Hauska idea... kaikki tällaiset ideat saa aina miettimään, että miten saisin meidän juhliin sovitettua tämän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tässä juuri pohdin sopivaa vaihtoehtoa. :D

   Poista
 3. Mahtuu, mahtuu. Hauska idea, taas ;)

  VastaaPoista
 4. Oikein kiva idea! Toivottavasti saat mahtumaan. ;)

  VastaaPoista
 5. Tottakai mahtuu! :D Tämä hääblogien lukeminen on kyllä vaarallista hommaa! Itsellekin tulee mielihaluja tehdä kaikenlaisia ihania juttuja. Heti syntyi ajatus omista drinkkitikuista! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että sait inspiraatiota näistä! :) Minullakin on kova suunnitteluprosessi käynnissä!

   Poista
 6. Tottakai mahtuu ja ovat ihana idea piristämään juomia.
  Näitäkinhän voi tehdä aina juomatyypeille omansa... niin lasin omistaja tunnistaa juomansa tai mustaa pahvia ja liituja! No nyt itsekin innostun...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo liitutaulut ovatkin kuvissa esillä. :) Näihin on ihan hurjasti toinen toistaan hauskempia ja suloisempia vaihtoehtoja!

   Poista