torstai 2. tammikuuta 2014

Jotain sinistä.

Kun lauantaina löysimme sulhaselle sen upean, sinisen Tiger of Swedenin puvun, sain kipinän pohtia hääjuhlan värimaailmaa uudelleen. Limenvihreä, valkoinen ja harmaa ovat edelleen pääosassa luomassa keväistä tunnelmaa. Sulhasen puvun kaunis väri jäi kuitenkin mietityttämään minua niin kovasti, että olihan sitä sinistäkin saatava mukaan.


Katsoessani tuota ylläolevaa kuvaa minusta tuntuu, että hääjuhlamme värimaailma täydentyi juuri oikealla tavalla. Nyt siinä on sekä syvyyttä että raikkautta oikeassa suhteessa. Tästä kaikesta kiitos siis sulhaselle ja hänen upealle pukuvalinnalleen.

Pinterest on täynnä toinen toistaan upeampia kuvia häistä, joissa näitä värejä on yhdistelty. Useimmissa näistä sininen on kuitenkin väripaletin hallitsevin osa. Meillä sinisestä tulee ainoastaan tehosteväri, jonka käytöstä minulla ei vielä ole kovin tarkkoja suunnitelmia. Aika näyttää mitä kaikkea lopulta saankaan aikaan.

12 kommenttia:

 1. Tuo väripaletti näyttää todella tyylikkäälle ja hyvin laivastonsininen sopii mukaan. Uskon että se täydentää väripaletin juuri sopivasti. Nappivalinta sulhaselta siis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Nyt ei voi ainakaan sanoa, etteikö sulhanen olisi ollut osallistumassa ja vaikuttamassa häiden visuaaliseen ilmeeseen. ;)

   Poista
 2. Hyvin istuu tuo sininen värivalintoihin mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin! Nyt täytyy vielä kehitellä sille käyttökohteita. :)

   Poista
 3. Tuo lime on kyllä erittäin hyvä tehostevärinä. Sitä ei tarvitse kuin laittaa pieni ripaus vaikkapa kimppuun, koristeluun ja vaikkapa sulhon sukat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tuota limenvihreää tulee melko paljon, mutta toiminee silti. :) Sininen sitten rauhoittakoon hieman. :D

   Poista
 4. Tuo tummansininen on tosi kiva lisä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Tekee kokonaisuudesta paljon näyttävämmän. :)

   Poista
 5. Ihanan raikas ja vähän preppy-värimaailma. Minä tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vain toivotaan, että saan sen toimimaan myös käytännössä. :D

   Poista
 6. Totta, se täydentää väripaletin hienosti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain jälleen kerran syyn tehdä pieniä hankintoja... ;)

   Poista