tiistai 21. tammikuuta 2014

Lushin tuotteet ovat täällä!


Sain viime viikolla postin kautta Love Me Do -tapahtuman Save the Date -kilpailun kautta voittamani arvontapalkinnon. Palkintona oli siis Lushin tuotepaketti, jonka sisällöstä ei kerrottu tarkemmin etukäteen. Voitte vain kuvitella sitä innostuksen määrää, kun sain luvan noutaa paketin postista!

Laatikko itsessään oli mielettömän upea. Vaikka se näytti hyvinkin tavalliselta ruskealta pahvilaatikolta, huomasin heti avaushetkellä, että se oli kaikkea muuta kuin tavallinen. Avatessa paljastui nimittäin ensimmäiseksi tuo ylimmäisen kuvan teksti, joka sai paketin tuntumaan hyvinkin henkilökohtaiselta. Aika upea tapa tuoda asiakaspalvelun tunnetta verkkokauppaan! Paketin sisäpuolelta paljastui tuotteiden lisäksi myös kierrätysohjeet tuotteiden pakkauksille. Voi, kuinka loistavaa! Vastuullisesti tuotetun kosmetiikan lisäksi annetaan kuluttajalle itselleen mahdollisuus toimia vastuullisesti kierrättämällä pakkaukset asiallisesti käytön jälkeen.


Tuotteet kyllä ylittivät odotukseni! Koko paketti tuoksui niin voimakkaasti, että ajatellin saavani migreenin. Voimakas tuoksu taisi kuitenkin johtua siitä, että tuotteet olivat hyvin tiiviisti pakkauslaatikossa. Avaamisen jälkeen tuoksu nimittäin pikku hiljaa hälveni, eikä yhdenkään tuotteen tuoksu ole enää lainkaan häiritsevä.

Paketti sisälsi kaksi erilaista saippuaa, suihkugeelin, palasampoon, kylpypallon sekä kaksi erilaista värivoidetta. Näiden tavallisten tuotteiden lisäksi joukossa oli yksi erikoisuus. Se on tuo alla olevassa kuvassa näkyvä keltainen möykky nimeltään Fun. Se tuntuu ja näyttää muovailuvahalta, ja ohjeiden mukaan hauskojen kuvioiden muovailu onkin yksi sen tarkoituksista. Muovailun jälkeen sitä voi käyttää hiusten ja vartalon pesemiseen, vaahtokylpyyn tai jopa vaatteiden käsinpesuun! Näin innovatiivista ja hauskaa voi kosmetiikka olla! Tuote on osoittautunut yhdeksi suosikeistani, mutta myös kaksvee on sen tarjoamista mahdollisuuksista valtavan innostunut.Paketin saippuat olivat paitsi tuoksultaan myös ulkonäöltään herkullisia. Tuo kuvassa näkyvä appelsiinisaippua on ihana piristysruiske näihin pimeisiin ja kylmiin kuukausiin! Näin talvella tarpeeseen tulevat myös paketin sisältämät värivoiteet, jotka olivat saaneet myös hauskat nimet: "Nuorentunut" ja "Karismaattinen". Vaaleaa voidetta voi käyttää esimerkiksi tummia silmänalusia häivyttämään ja tuota punertavaa tuomaan hehkua kalpeille kasvoille. Testattu - ja toimiviksi todettu!


Nämä ovat mielestäni tuotteita, jotka sopisivat sekä morsiamen kaunistautumiseen että myös kaasolle lahjaksi. Ehdottomaksi suosikkituotteekseni nousi kuitenkin kuvista unohtunut palasampoo. Sitä tulen tilaamaan myös jatkossa, vaikka ensin suhtauduinkin siihen varsin skeptisesti. Myös täällä blogissa tullaan siis jatkossakin kuulemaan näistä Lushin tuotteista! Mainittakoon kuitenkin vielä, että tämä kirjoitus on lähtenyt omasta halustani esitellä näitä palkintotuotteitani, eikä minua ole siihen velvoitettu tai pyydetty.

8 kommenttia:

 1. Ooh rakastan Lushin saippuoita, kaapissa ootteleekin jo valmiina pari :) Ja tajusin juuri, että minullakin on palashampoo. Pitäisköhän ottaa käyttöön, vaikka suhtautuminen on täälläkin vähän skeptistä... Lisäksi kävi kiinnostamaan noi voiteet, joita en vielä olekaan testannut. Pitääkin harkita ostosreissua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on jo aikamoinen ostoslista tehtynä.. :D

   Poista
 2. Lushin tuotteet on kyllä jotain niin parasta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat! Ne olivat itselleni täysin tuntemattomia ennen tätä, mutta tulevat kyllä ehdottomsti syrjäyttämään tämänhetkisiä kauneudenhoitotuotteitani. :)

   Poista
 3. Näyttää ja kuulostaa oikeen hyvältä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan! :)

   Poista
  2. Kampaajanikin oli sitä mieltä, että käyttämäni palashampoo (SQUEAKY GREEN ) on oivallinen hiuksilleni ja hiuspohjalleni ( halusi tietoa tuotteesta, että voisi suositella muillekin)! Ja näissä on tietenkin sekin Loistojuttu, että ovat riittoisia eikä tule muovipulloroskaa. Ja maailma pelastuu:)

   Poista
  3. Odotan innolla oman kampaajani kommentteja hiusteni ja päänahkani hyvinvoinnista! :)

   Poista