keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Tänä vuonna minusta tulee vaimo.

Kuva

Nyt eletään vuoden ensimmäistä päivää. Mikään ei merkittävästi muuttunut yhden yön aikana, mutta siitä huolimatta kaikki on nyt toisin. Tänä vuonna me menemme naimisiin. Tänä vuonna. Tuntuu toistaiseksi aika absurdilta ajatukselta.

Viime vuoden saldona on 158 blogikirjoitusta, rutkasti suunnitelmia ja kiloittain kaappeihin kertynyttä häätavaraa. Tälle vuodelle on luvassa runsaasti lisää ostoksia ja muita rahareikiä. Odotan, että alkuvuosi on kiireinen ja innostavan hääsuunnittelun täyttämä. Aika menee varmasti nopeasti, kun odottaa toukokuuta. Näin ohimennen täytyy kysyä teiltä veikkauksia toukokuun säästä. Olen itse sanonut, että näiden lämpöisten talvikuukausien ja uudelleen vihertämään alkaneiden peltojen jälkeen on varmasti luvassa hyinen kevät. Uskalsinpa lausua ääneen sellaisen ennusteen, että toukokuun kolmantena päivänä tulee taivaan täydeltä räntää. Mitäs te muut kotimeteorologit veikkailette?

Alkuvuoden hääkiireiden jälkeen alkavatkin aivan toisella tavalla jännittävät ajat. Häiden jälkeen on aika aloittaa oman kodin ja kauniin pihapiirin etsiminen. Toivon kovasti, että sopiva kohde löytyy ennen syyskuun lopulla koittavaa häämatkaa. Uskomatonta, että yhdeksän kuukauden päästä lasken päiviä siihen, että saamme perheenä nauttia yksityisen uima-altaan ylellisestä rauhasta.

Kuva

Vuosi vaihtui, ja sen myötä myös muutamat hääsuunnitelmat värittyivät uudelleen. Näihin asioihin taidan palata heti huomenissa, jotta tekin pääsette osaksi tämän häähullun aivoituksia. Nyt suuntaan kuitenkin tutkailemaan, kuinka kaksvee paistaa minulle pannukakkua ja tarjoilee näkymätöntä mehua pienestä keraamisesta kahviastiastostaan.

Toivottelen rauhallista alkua tälle upealle vuodelle.

6 kommenttia:

 1. Minä uskon, että toukokuussa on keväinen sää. Toki talvesta ei ole ollut tietoakaan, eikä pakkasista, mutta tästä huolimatta uskon kesän olevan lämmin ja tulevan aikaisin.

  VastaaPoista
 2. Mä toivon, että toukokuun puolivälissä ainakin olisi jo suht lämmintä.. muuten meidän intialaiset vieraat paleltuu pystyyn! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan siis rutkasti lämpöä ja valoa! Räntsäsade voisi olla intialaisille aikamoinen kulttuurisokki. :D

   Poista
 3. Minäkin nimenomaan toivon, että toukokuussa sää olisi ihanan keväinen, MUTTA takaraivossa jyskyttää koko ajan ajatus siitä, etät hääpäivänämme sataa räntää/lunta vaakatasossa. Tutkailin jo viime syksynä Rovaniemen historiasäätietoja toukokuun puolivälissä, minkä jälkeen tulin siihen tulokseen, että tänä vuonna ei voi olla lämmintä :D

  Pessimisti ei pety, vai kuinka ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ihan selvästi samat elämänohjeet! :D

   Poista