perjantai 24. tammikuuta 2014

Blogimorsianten hääilta @ Handelsgillet


Kuten jo valtavan monissa blogeissa ollaan hehkutettukin, keskiviikkona vietettiin ihan huikean hienoa blogimorsianten hääiltaa. Paikalle oli saapunut useita hääalan ammattilaisia - ja tietysti runsaslukuisesti morsiamia seuralaisineen. Näinkin pieneen tapahtumaan ja tilaan oli saatu aivan valtavan upeita näytteilleasettajia erilaisilta aloilta. Mukana olivat muun muassa Ninka, VideoTimo, Pitsi & Pippuri sekä Helin Matkat, jotka kaikki ovat osaltaan vaikuttamassa meidän hääjärjestelyihin. Myös Häät-lehti edusti paikalla päätoimittajansa Sarin kera.

Itse olin lähtenyt tutkailemaan hääiltaa yhdessä Tie Vaimouteen -blogia kirjoittavan Tiinan kanssa. Osuimme paikalle juuri viideksi, jolloin lähes kaikki muutkin morsiamet saapuivat. Havaittavissa oli siis pientä alkuruuhkaa. Ensimmäiseksi pääsin vaihtamaan muutamia sanoja Häät-lehden Sarin kanssa ja sain samalla matkaani omavalintaisen julkaisun heidän pisteeltään. Mukaani tarttui vuoden 2012 lehti, jota olenkin jo moneen otteeseen selaillut.


Vietin runsaasti aikaa myös Ninkan pisteellä Ninan kanssa tulevasta kampauksestani ja meikistäni puhuen. Ninalla oli mukanaan myös aivan ihania korvakoruja, joista löysin omat suosikkini. Nyt on tainnut käydä niin, että minun koruni lähtevät vaihtoon... Keskustelutuokiot Ninan kanssa hieman venähtivät, kun aiheet laajenivat hääkampauksista taaperoiden sanavarastoihin.

Olin positiivisesti yllättynyt, kun myös meidän häämme ikuistava VideoTimo oli paikalle saapunut! Odotin näkeväni hänet vasta Turun häämessuilla, mutta siellä tapaamme sitten uudemman kerran. Timo oli laittanut näytille pieniä videopätkiä, joista yksi on ollut melkoinen tarjousmagneetti. Minäkin kuulun nimittäin niiden lukuisten morsianten joukkoon, jotka löysivät Timon Modern Bride -blogin kautta. Timo oli pistänyt pystyyn myös arvonnan, jossa voi voittaa itselleen häävideoinnin. Arvonta löytyy myös Turun häämessuilta, mikäli sinne olette suuntaamassa. Ja mikä mahtavinta, myös Timo on mukana Uusi Lastensairaala 2017 -kampanjassa. Häävideointien tuotto käytetään tänä vuonna kokonaisuudessaan lastensairaalan tukemiseen!

Pitsi & Pippuri -yrityksen juuri perustanut Hanna on monille tuttu bloginsa takaa, mutta nyt myös suuremmalle yleisölle Masterchef-kilpailijana. Hannalla oli näytillä karkkibuffettia varten kauniita lasiastioita, joita hän vuokraa sekä yksittäin että suuremmissakin erissä. Meidän hääjärjestelyihin Hanna osallistuu kukkavastaavan roolissa. Hääkukat tai karkkibuffettien järjestelyt eivät suinkaan ole hänen ainoita osaamisalueitaan, vaan Pitsi & Pippuri järjestää täyden palvelun juhlasuunnittelua niin häihin kuin muihinkin juhlallisuuksiin.


Useaan otteeseen illan aikana piipahdin myös Café Ekbergin pisteellä, jossa saimme maistella herkullisia macaron-leivoksia. Ja kyllähän niitä tuli maisteltuakin! Olen hääsuunnittelun alkumetreiltä asti toivonut saavani näitä äklömakeita herkkuja hääkakun seuraksi, eikä tämä haaveeni osoita minkäänlaisia hiipumisen merkkejä - ainakaan näiden kekkereiden jälkeen!

Esittelijöitähän tähän pieneen tilaisuuteen mahtui hurjasti. En itse ala jokaista erikseen esittelemään, sillä niin moni muu hääbloggari on tähän aiheeseen jo perehtynyt. Halusin kuitenkin jakaa oman kokemukseni tästä mahtavasta illasta, josta saamme kiittää ihania blogimorsiamia Kiiraa, Pauliinaa ja Hannaa. Suuri kiitos myös kaikille teille hääalan ammattilaisille, jotka mahdollistitte meille tämän antoisan, intiimin ja idearikkaan illan. Erityiskiitokset tahdon lausua Timolle, Ninalle sekä Stilissiman Hannalle ihanista keskustelutuokioista ja erilaisista vinkeistä.


Nyt edessä on mahtava viikonloppu, jonka yllättävistä käänteistä sulhanen ei vielä tiedä mitään. Tuolla blogimorsianten hääillassa jo muutamille ehdinkin supatella meidän salaisista viikonloppusuunnitelmistamme, mutta niistä sitten lisää tässä lähipäivinä. Oikein antoisaa viikonloppua kaikille! Nauttikaa upeista pakkaspäivistä ja rentoutukaa - niin mekin aiomme tehdä.

9 kommenttia:

 1. Kiitos Sinulle <3 ja ihan kohta päästään jo tekemään koevedosta :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, että pääsit paikalle! Ens viikolla lisää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi pääsin! En olisi halunnut noin kivaa iltaa jättää väliin! :) Ensi viikolla on onneksi aikaa jutella kunnolla. :)

   Poista
 3. Oli tosi mukava nähdä! Jouduin tosiaan hieman hetken funtsimaan, että kuka Maarit. :D Varhaisdementia jne. :D Odotan toukokuun kuvauksia oikein innolla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Innolla odotamme mekin! Akia hieman nauratti, kun oli olettanut, että olet kuusikymppinen, hieman harmaantunut ja monotonisesti jutteleva tyyppi. :D Hieman muuttui mielikuva!

   Poista
  2. Hoho! :D Heti heräsi mielenkiinto, että mistä moinen mielikuva olikaan rakentunut. :D Kerro myöhäiset synttärionnittelut! :)

   Poista
  3. Aki kiittää onnitteluista! On se kyllä aika jännä juttu, miten nuo ennakko-oletukset muodostuvatkaan... :D

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista