keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Potretti-inspiraatiota

Kun kaikki päivät ja illat viettää hartiavoimia kuluttavien projektien parissa, kaipaa pääkoppa hetkittäin nollausta. Ja mikäs olisikaan morsiamelle parempaa nollausta kuin taidokkaiden valokuvien selailu! Eilisen kirja-arvostelun innoittamana päädyin siis jälleen pohtimaan potrettikuviamme sekä muita kahdenkeskisiä kuvia - ja toki myös mahdollisia kuvakulmia.

Kuva

Kuva
Kuva
Kuva

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
No, johan niitä siinä tulikin. Ja ihania kuvia olisi vielä vaikka kuinka! Onneksi kuun loppupuolella pääsemme tapaamaan valokuvaajaamme, joten monet hääpäivän asiat saavat jälleen selvyyttä. Tämä tammikuu on kyllä aivan mahdottoman jännittävä ja tapahtumarikas!

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia olet löytänyt! Meilläkin ensi viikolla tapaaminen kuvaajan kanssa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, aika menee niin nopeasti! Sinäkin olet jo ihan kohta vaimo!

   Poista
 2. Potrettikuvat, joita postasit, ovat aivan ihania! Pitää omassa blogissakin pohtia jossain vaiheessa, millaisia potrettikuvia haluamme. Ei nimittäin mitään hajua vielä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kannattaa! Itse olen Pinterestiin talletellut runsaasti sellaisia kuvia, jotka ovat herättäneet minussa ihastuksen tunteita. Sieltä on siten löytynyt monia sellaisia, joiden olemassaolon olin jo ehtinyt unohtaa. :)

   Poista
 3. Ihania kuvia, ihania tunnelmia! Näitä tulee aina itsekin selailtua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En malttaisi odottaa, että saan ne meidän omat potretit käsiini! :D

   Poista
 4. Sain onnellisen sattuman kautta Suomalaisia hääkuvatarinoita -kirjan lainaksi loppuviikoksi. Aion tutkia kirjaa antaumuksella. Pitää ehdottomasti merkitä myös talteen muiden ihania potretteja, hyvä idea! Ei ole tullut mieleen, vaikka tykkään selata hääkuvaajien portfolioita ja Pinterestkin on käytössä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ehdottomasti! :) Huolellinen perehtyminen häävalokuvaukseen sekä eri kuvaajien tyyleihin antaa runsaasti inspiraatiota oman hääpäivän ikuistamista ajatellen. Itse olen tässä hääsuunnittelun pyörteissä löytänyt useita innostavia ideoita, joita en olisi ikinä keksinyt ilman ihania inspiraatiokuvia.

   Poista