lauantai 4. tammikuuta 2014

Vierailulla Sweetheartissa.


Torstaina vietimme laatuaikaa kaksveen kanssa. Kävimme tutustumassa Lasten Kaupunkiin ja samalla reissulla pyörähdimme tietysti Uudenmaankadulla sijaitsevassa Sweetheart-karkkikaupassa. Olin jo aiemmin laittanut karkkikauppaa pyörittävälle Mariannelle sähköpostia erilaisista limenvihreistä karkeista, ja nyt sain mahtavan syyn pistäytyä paikan päällä.Ja kuinkas kävikään: en olisi malttanut lähteä pois! Lupasin kaksveelle tikkarin, mutta sopivan valitseminen tuotti pikkuihmiselle melkoisesti päänvaivaa, sillä valikoima oli runsas ja jokainen tikkari näytti valtavan herkulliselta. Lopulta kävi kuitenkin niin, että kaksveen valinta oli huomattavasti helpompi kuin omani. Pitkällisen pohdinnan ja päänsisäisen kädenväännön jälkeen päädyin itse nappaamaan mukaan pienen ja äärimmäisen suloisen italialaisvalmisteisen pastillirasian. Se ei ole tuollainen kuvassa näkyvä pastellinsävyinen kaunokainen, vaan tyylikäs musta peltirasia täynnä pikkuruisia lakritsipastilleja. Ja tietysti myös erittäin herkullisia sellaisia!


Vierailun aikana tietysti keskustelimme Mariannen kanssa häiden karkkibuffetista, väreistä, erilaisista karkkivaihtoehdoista sekä valikoimaan tulossa olevista karkeista. Meidän teemaväriemme puitteissa löytyisi vaikka miten montaa erilaista herkkua: tikkareita, toffeepalloja, Jelly Beans -rakeita, suklaasateenvarjoja... Ja täytyy sanoa, ettei taida sellaista väriteemaa ollakaan, johon ei karkkeja Sweetheartista löytäisi! Mikäli tietää tilaavansa makeisia suuria määriä, kannattaa hyvissä ajoin olla yhteydessä Marianneen. Näin toivottujen tuotteiden saatavuus voidaan varmistaa.


Pyörähdys Sweetheartissa oli ihan mahtava. Pienessä karkkikaupassa oli sitä samaa peppipitkätossumaista tunnelmaa, johon jo lapsena törmäsin Tukholman karkkikaupoissa. En tiedä kumpi meistä oli enemmän ihastunut tuohon pieneen satumaahan: minä vai neiti kaksvee. Varmaa on ainakin se, ettei käyntimme jää viimeiseksi. Ja mitä karkkibuffettiin tulee, löysin ihania tikkareita ja vihreitä lakritsapötköjä, joita taidamme myöhemmin keväällä noutaa lasipurkkien täytteeksi.

4 kommenttia:

 1. ÄÄh, näyttää niin herkullisilta ja suloisilta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikan päällä nuo kaikki ovat vielä herkullisemman ja vastustamattoman näköisiä! Mieletön paikka!

   Poista
 2. Voi vitsi miten ihanan näköinen paikka!

  VastaaPoista