torstai 9. tammikuuta 2014

Menovinkki huomiselle!

Huomenna on luvassa informaatiota tästä salaperäisestä projektistani, jonka parissa olen kuluneen viikon ajan puuhaillut. Nyt ajattelin tarjota kuitenkin huomiselle menovinkin, josta sain itse tänään tietoa sähköpostiini.

Kuva

Huomenna on siis julkistamistilaisuus Tahdon! - Suomalaisia hääkuvatarinoita -kirjalle. Kirjan on koonnut dokumentaarista hääkuvausta toteuttanut ammattikuvaaja Juha Laitalainen. Saamani infon perusteella tämä on ensimmäinen hääkuvausta käsittelevä kirja, joka Suomessa julkaistaan. Kirjan tarkoitus on tarjota tietoa hääkuvauksen erityispiirteistä sekä vinkkejä onnistuneeseen hääkuvaukseen.

Huomenna järjestetään avoin yleisöluento dokumentaarisesta hääkuvauksesta Rajala Pro Shop Postitalossa klo 14.00 ja mahdollisesti myös klo 15.00, mikäli tulijoita on runsaasti. Viidellekymmenelle ensimmäiselle on luvassa kahvitarjoilu. Tilaisuuden ohessa voi tietysti ostaa kirjaa. Tietoa löytyy myös tilaisuuden Facebook-sivuilta.

Uteliaisuudesta ja kiinnostuksesta hääsuunnittelua kohtaan olisin tilaisuuteen kyllä suuntaamassa, mikäli minulla siihen olisi mahdollisuus. Työkiireiden vuoksi joudun sen kuitenkin jättämään väliin. Mikäli olette kiinnostuneita kirjasta, mutta ette huomenna pääse paikalle, on Juha Laitalainen läsnä myös viikonlopun häämessuilla Wanhassa Satamassa.

Tässä blogissa kirjan antimiin palataan toivottavasti ensi viikolla!

4 kommenttia:

 1. Voi vitsit, oon kohta lähdössä stadiin kynsihuoltoon... Pitäiskö venyttää ja mennä kuuntelemaan luento? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ounou! Miksi huomasin tämän vasta nyt! Argghhh.. Olisi varmasti ollut mielenkiintoista!

   Poista
  2. ja mä taas tein jäätävän heräteostoksen jonka jälkeen oli pakko vaan rynnätä kotiin ja unohtui valokuvaukset kokonaan! Voi peeketi, nyt mullakaan ei oo kokemusta tästä! :D

   Poista