sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Koriste kakkuun

Kuva

Minulla - ja meillä - on tällä hetkellä miljoona projektia meneillään. Osa vaatii askartelua, osa tietokoneen äärellä ahertelua, osa projekteista on jäähyllä iteljoonien takkuilun vuoksi. Näiden lisäksi on tietysti kaikki yleiset järjestelyt: tapaamiset, suunnittelut, sopimukset. Kolme ja puoli kuukautta alkaa vähitellen tuntua melko lyhyeltä ajanjaksolta.

Yksi päänvaivaa aiheuttaneista projekteista on kakkukoriste. Olen tutkaillut verkkokauppojen valikoimaa sekä Suomessa että ulkomailla, mutta en löydä mielestäni. Tai jos löydänkin, sijoittuu sen hinta kauas budjettimme ulkopuolelle. Olenkin päättänyt jo kauan sitten, että koristeen voisi tehdä itse. Ongelmaksi muodostuu kuitenkin sama asia kuin pöytänumeroiden kanssa: valinnanvaikeus.

Haluaisin tehdä koristeen (tai koristeet) vahvasta kartongista tai ehkä jopa ohuesta vanerista, haluaisin ehkä jossain määrin hyödyntää monogrammiamme tai tulevaa yhteistä sukunimeämme, teemavärien tai pitsin käyttäminen koristeessa voisi myös olla aika hauskaa... Pieni pääni pursuilee ideoita, mutta en millään löydä suosikkiani. Ehkä nappaankin muutamia suosikki-ideoitani toteutukseen ja annan teille sitten mahdollisuuden äänestää suosikkianne. Miltä se kuulostaisi?

Tässä kuitenkin vielä inspiraatiota ihanista kakkukoristeista, jotka ovat minua innostaneet:

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Olemme aloittaneet myös hääkakun suunnittelun yhdessä mahtavan kakkutaiteilijan kanssa. Alustavat suunnitelmat vaikuttavat niin hyviltä, etten malttaisi odottaa, että mies kantaa testipalat meille kotiin. Toivottavasti siis pääsen kertomaan näistä kakkuasioista pian lisää!

4 kommenttia:

 1. Olen itsekin katsellut monta kertaa kahta ekaa inspiskuvaa. Koristepähkäilyt kuulostavat hyvin tutulta, sitä on mietitty monet kerrat. Nyt tulossa on itse tehdyt koristeet netissä bongatun kuvat pohjalta. Sulhon isä on luvannut leikata vanerista, me jatkamme siitä. :)

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti pistät eri versioita tänne, koska voisin saada niistä vinkkejä itsellenikin. Vieläkin vähän hakusessa, että millainen kakunkoriste.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy laittaa! :) Taidan ryhtyä tuumasta toimeen heti ensi viikolla.

   Poista