lauantai 11. tammikuuta 2014

Mahtipäivä Mennään naimisiin -messuilla


Tänään on ollut mahtava, mutta valtavan uuvuttava päivä. Suuntasimme erittäin innostuneen sulhasen kanssa heti kymmeneksi jonottelemaan Wanhan Sataman oville. Alkuruuhka lipunmyynnissä oli melkoinen, mutta sen jälkeen saimmekin hetken nauttia välijistä tiloista, kun ihmiset hajaantuivat ympäri messuosastoja.

Oli ihana törmätä Ninaan ja Heidiin, kun sai samalla vielä nähdä heidän kauniisti somistetut pisteensä. Ninalla oli tietysti Ninkan pisteellä mieleisiäni pitsikoristeita ja Heidillä Tuhkimotarinan aarteissa Aino Handmaden kimaltelevia hiuskukkia. Olisin voinut hipelöidä niitä ikuisuuden!
Mieleen jäivät myös UniQ Dayn, Juhlamaailman ja Hää- ja Juhlasuunnittelu Orchidean ihanat ideat karkkibuffetteihin. Uniq Dayn karkkibuffet teki vaikutuksen mustavalkoisella värimaailmallaan, Juhlamaailman vastaava taas runsaudellaan. Orchidean karkkibuffet sen sijaan oli pieni, mutta mielettömän suloinen buffetin ohessa olevine drinkkeineen. Juhlamaailman karkkien joukossa oli noita ihania harmaita paperikarkkeja, joita olen meidänkin karkkibuffetiin suunnitellut.


Messuilla tuli myös ihailtua samaa sormusta, jota katselin jo aikanaan I Love Me -messuilla. Kyseessä oli Taigakorun kultahippusormus, johon sulhanenkin ihastui. Täysin sopivaa kokoa ei messuilla ollut, mutta riittävän vakuuttava se tuntui olevan. Yötyöläinen oli kuitenkin tällä erää liian väsynyt kaupantekoon, joten sormus jäi vielä haaveen ja harkinnan asteelle.


Aikaa kulutettiin siis lähinnä ihaillen ja ihmetellen. Mitään konkreettisia hankintoja ei tällä kertaa tehty, mutta lukuisiin arvontalipukkeisiin tuli kyllä kirjoitettua nimeä. Messuilla tuli kohdattua häiden palveluntarjoajia, vanhoja opiskelukavereita ja ihan vahingossa myös mahtava nainen toisen hääblogin takaa. Taisipa tielle eksyä eräs toimittaja kuvaajineenkin. Pukuloisto sekä messuosastoilla että pukunäytöksessä oli mieletön! Häämessut ovat meidän näkökulmasta ehkä hieman huonoon aikaan, sillä kaikki päätökset on tehty ja palveluntarjoajat varattu. Messut hyödyttävätkin ehkä eniten niitä pareja, joiden häät ovat aikaisintaan ensi vuonna. Siitä huolimatta häämessut ovat mahtava elämys ja inspiraation lähde. Päivä oli täynnä loistavia ideoita, kauniita somisteita ja ihania kohtaamisia.

18 kommenttia:

 1. Oioi, kaikkea kivaa olette katselleet! :) Itse odottelen Turun häämessuja. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimästi tervetuloa Turkuun! :) Odotan jännityksellä, saanko keikkakalenteriini vielä täydennystä tälle vuodelle. :D

   Poista
  2. Siellä nähdään! Kävinkin kyselemässä jo lauantaina perääsi UniQ Dayn pisteellä, mutta sainkin kuulla suunnitelmien muuttuneen. :D

   Poista
  3. Juuh, näitä sattuu. Asiat täytyy pitää tärkeysjärjestyksessä. :)

   Poista
 2. Oli kiva tavata! Nähdään pian taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja äkkiä kyllä nähdäänkin! Nänä kuukaudet menevät ihan hurjaa vauhtia. :)

   Poista
 3. Minua kuumotteli päästä messuille, mutta totesin etteivät ne taida oikein antaa mitään (ehkä lisää ideoita = stressiä), kun häät ovat jo aivan kulman takana. Vuosi sitten oli kiva käydä fiilistelemässä, kun hääsuunnittelu oli vasta alkamassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä hääsuunnittelu alkoi vasta toukokuussa, joten viime vuoden messut jäivät käymättä. Siksi olisin kaivannut messuja enemmän siihen alkusyksyyn, jolloin niistä olisi voinut olla hyötyäkin. Mukava päivä tuli silti vietettyä. :)

   Poista
 4. Itse meinaan ensi viikonloppuna piipahtaa jyväskylän häämessuilta. Kaikki omat palveluntarjoajat on kuitenkin jo valittu että enemmän se on sellainen inspiraation haku reissu. Jos jotain uutta keksisi :)

  VastaaPoista
 5. Samoja fiiliksiä täälläkin. :) Meillä on lähes kaikki jo varattu ja hankittu, niin messuilta ei löytynyt enää mitään niin ihmeellistä tai uutta meille. Tietysti oli kiva fiilistellä hääjuttuja, mutta siihen se aikalailla jäikin. :)

  VastaaPoista
 6. Oi, onpas ihana tuo kultahippusormus, ei olekaan aiemmin tullut vastaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain! Minä rakatuin tuohon ihan täysillä heti silloin lokakuussa, mutta silloin sulhanen ei kuvien perusteella vielä lämmennyt. Nyt tuo on ihan myyty, kun näki sen ihan omin silmin. :) Sulhanen oli aiemmin katsellut ns. sillä silmällä Lapinkihlaa, mutta tämä taisi nousta suosikiksi.

   Poista
 7. Hihi, kuvasit saman kimpun mitä minä kuolasin! Luoja se on kaunis! (tuo oikeanpuolimmainen siis)

  VastaaPoista