maanantai 13. tammikuuta 2014

Koristeluinspiraatiota

Kuva

Olen viikonlopun jäljiltä edelleen melkoisen ryytynyt. Muutaman vuorokauden ajalta jäi käteen paitsi hauskoja muistoja, myös rutkasti univelkaa ja vahvasta maalarinteipistä kärsineet sormenpäät. Ohjelmassa oli siis messuilua, ystävien tapaamista ja tuntikausien askarteluoperaatioita. Lupaan, että saatte kuvaa niistä pahvisista tuotoksistani ihan lähipäivinä.

Ja koska niistä pahvijättiläisistä tuli puhe, voisinkin samalla esitellä muutamia ideoita niiden koristeluun, mikäli innostuitte askartelemaan omia numeroita ja kirjaimia. Ne käyttämäni vanhojen kirjojen sivut eivät suinkaan ole ainoa mahdollisuus tuotosten päällystykseen. Itse pohdin useita erilaisia vaihtoehtoja ennen kuin päädyin valitsemaamme lopputulokseen.

Tässä siis inspiraatiota askarteluiltoihin:

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Kangasruusuja, narua tai lankaa, glitteriä, sammalta, mosaiikkipaloja, kuvia, silkkipaperia... Vain mielikuvitus on rajana näissä! Kirjainta ei ole pakko edes joka sivulta sulkea, jolloin siitä voi tehdä kuudennen kuvan osoittaman valokyltin. Pinterest on täynnä toinen toistaan mahtavampia ideoita ja ilmiöitä! Onneksi oma idea löytyi kuitenkin kohtalaisen helposti - ja viikonloppuna sain ihan yllättäen myös loistavan idean kirjainten loppusilaukseen.

Minun kirjamistani kuulette lisää siis ihan tässä lähipäivinä. Olisi kuitenkin kiinnostavaa kuulla teidän mielipiteitänne erilaisista tavoista koristella näitä kirjaimia, numeroita tai vaikka puisia kehyksiä. Mistä tykkäätte eniten? Millainen koristelu olisi sopivin teidän häihinne? Mitä ette mistään hinnasta haluaisi? Tuntuuko kenties koko idea esillä olevista nimikirjaimista vieraalta jutulta?

4 kommenttia:

 1. Täällä suosikkeja ovat sellaiset hopealla glitterillä koristellut, niissä olis sopivasti bling blingiä :)

  VastaaPoista
 2. Ehkä tekisin minun ja mieheni nimikirjaimet sekä yhteisen sukunimemme kirjaimen. Sukunimen kirjain hiukan isommalla. Tulostaisin omaan kirjaimeeni minun sekä vanhempieni ja isovanhempieni kuvia ja mahdollisesti vanhoja lehtileikkeitä yms., sama miehelleni, mutta mukaan myös sisaruksia. Yhteisen sukunimen kirjaimeen laittaisin kuvia meistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niistä tulisi kyllä todella hienot! Itsekin mietin ensin tuota sukunimen käyttöä, mutta meillä nimikirjaintemme monogrammi vilahtelee yhdessä jos toisessakin yksityiskohdassa, joten halusin hieman vaihtelua. :)

   Poista