tiistai 7. tammikuuta 2014

Tammikuu on touhua täynnä.

Eilinen päivä sujui mukavasti - ja erittäin tiiviisti - askartelun merkeissä. Koska tunnit loppuivat vuorokaudesta kesken, oli projektin viimeistely siirrettävä loppuviikkoon. Näin ollen ette tule tänään näkemään aikaansaannoksiani vielä tänään, vaikka ne kovasti teille haluaisinkin esitellä. Olen nimittäin itse niihin melkoisen tyytyväinen!

Kuva

Häärintamalla on tapahtunut paljon uutta - ja vielä enemmän on tapahtumassa. Kirjoitettavaa siis riittää sekä tällä viikolla että koko loppukuukauden ajan. Koska tämä vuodenvaihteen jälkeinen aika näyttää olevan varsin kiireistä, ajattelin kirjoitella tähän pientä tehtävälistaa pitämään minut ruodussa. Näin ollen en toivottavasti hairahda suunnitelmistani kovin kauas. Samalla varmistan myös sen, että kaikki tärkeät asiat tulee hoidettua.

Tässä, olkaa hyvä. Tehtävälistamme tammikuulle:
- Yhteydenotot palveluntarjojiin.
- Pöytänumerointi.
- Osa sisätilan kylteistä.
- Avioliiton esteiden tutkinta.
- Uuden väriteeman mukaiset koristeet.
- Hääkakun ideointi.


Ja tietysti listalle täytyy lisätä myös viikonlopun häämessut, joita ihmettelemään sain huijattua myös sulhasen. Olen asiasta valtavan innoissani! Sulhanen ei hihku ihan yhtä kovaan ääneen kuin minä, miksiköhän? Vihjailin jo sulhaselle, että minulla on takataskussa myös Saaran arvonnasta voitetut liput Turun häämessuille. Sulhasen ilme oli näkemisen arvoinen.

Kuva

Tuo tehtävälistamme ei näytä kovin kummoiselta, kun sitä nyt katsoo. Monet noista projekteista ovat kuitenkin aikaavieviä ja melko työläitä, joten useampikin vuorokausi taitaa vielä loppua kesken. Onneksi aikaa vielä on - ja minulla valtava into päällä. Prioriteettilistan ykkösenä taitavat tällä hetkellä komeilla nuo sisätilan kyltit, joista en malttaisi pitää sormiani erossa. Avioliiton esteiden tutkintakin olisi nyt mahdollinen, mutta kaikesta yksinkertaisuudestaan huolimatta se tuntuu vielä aika jännittävältä. Jätämme siis viralliset osuudet kuun loppupuolelle ja keskitymme nyt täydellä teholla ja häähullun innolla juhlatilan koristuksiin. Pian tekin saatte osanne tästä minun innostani, kun pääsen julkaisemaan kuvia!

Millaisia tehtäviä teillä muilla on näin alkuvuodesta? Mitkä tehtävät itse koette tärkeimmiksi ja innostavimmiksi? Entä onko luvassa jotain vastenmielistä tai turhauttavaa? Oma turhautumiseni kohdistuu lukuisiin lasipurkkeihin ja niistä irroitettaviin liimapintoihin. Tärpättipullo on jo kaapissa, mutta yritän vielä hieman pitkittää tätä prosessia.

12 kommenttia:

 1. Pitäisikin noiden kukkajuttujen tiimoilta tavata jossain vaiheessa :). Teillä on kyllä hommat hyvällä mallilla, mutta yllättävän pian tuo toukokuu tulee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iiiks, niinpä! Ollaan yhteyksissä kukka-asioista! :)

   Poista
 2. Millaisia lasipurkkeja olet vailla? Minulta saattaisi löytyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä tarvitsen vain noita suuria hillopurkkeja ynnä muita lasisia säilykepurkkeja - vetoisuudeltaan neljästä desilitrasta ylöspäin. Kaikki karkkibuffetin purkit on nyt hankittu, joten nyt tahkotaan somisteiden kanssa. :)

   Poista
 3. Meille tulikin oikein super tehtävä nyt heti tähän vuoden alkuun, puhelimessa saa roikkua harva se hetki. Askartelukuvioissa menee vielä tovi, lähinnä juhlapaikan koristeluita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo puhelimessa roikkuminen on kyllä monin paikoin rasittavaa. Toki on ihanaa saada asioita hoidettua, mutta kyllä se ainainen soittelu välillä rasittaakin. :D Onneksi nyt ei juuri tarvitse hoitaa asioita puhelimitse.

   Poista
 4. Maarit ksyleeniä saa rautakaupasta ja on tuhat kertaa tehokkaampi liuottaja kuin tärpätti liimoille. Ainakin oman kokemuksen mukaan. Kannattaa kokeilla! :) Meillä sitä on aina melkein litran pullo kaapissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo, kiitos tiedosta! Tämän takia kyllä kannattaa ehdottomasti bloggailla, kun saa näin mahtavia vinkkejä. Huomenna siis ostoksille. :)

   Poista
 5. Toivottavasti törmätään messuilla! :)

  VastaaPoista
 6. Aikalailla samat suunnitelmat minullakin loppukuun osalta! Tänään ostin lisäksi laivaliput Tallinnaan, joten sinne suuntaamme 1.3 :)

  VastaaPoista
 7. Niin, Tallinnan matkaa ja juomahankintoja pitäisi kyllä pian alkaa ihan konkreettisesti suunnittelemaan! Hui, vähiin käy. :)

  VastaaPoista