keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Pahvikirjainten ja -numeroiden viimeistely

Pahoittelen, ettei tekemiini pahvijättiläisiin ole tullut sitä kunnollista ohjeistusta, jonka lupasin. Loistava ohjeistus ja kaunis koristeluidea löytyy kuitenkin minua alati inspiroivasta Oh Happy Day -blogista. Paremmaksi en pystyisi itse pistämään, joten tuolta saatte ainakin selkeät ohjeet ja kuvat projektin etenemisestä.

Muutaman tunnin päästä suuntaan Helsinkiin blogimorsianten hääiltaan, jonka parhaita paloja esittelen huomenna täällä blogin puolella. Ennen sitä tahdon kuitenkin vilauttaa kuvamateriaalia viimeistellyistä pahvinumeroista. Työtunteja näihin kului yhteensä noin nelisenkymmentä, joten mistään pienestä projektista ei suinkaan ole ollut kyse. Tänään kuitenkin koitti se kauan odotettu päivä, jolloin kirjaimet sai siirtää kaiken muun häätavaran joukkoon toukokuun alkua odottamaan.


Jokainen kirjain, numero ja merkki on somistettu kakkupapereilla. Niiden avulla suurin osa kuivumisen jälkeen esiin tulleista rypyistä saatiin piiloon. Ykköseen jäi kuitenkin melko ruma ryppy tuohon etureunaan, mutta se tuskin kokonaiskuvassa haittaa. Mielestäni kakkupapereista ja kellastuneista sivuista syntyy aika mainio kokonaisuus. Vai mitä mieltä olette?

Ps. Käykää kurkkaamassa Oh So Lovely - Wedding -blogin arvonta, jossa palkintona on ihania juttuja karkkibuffettiin!

9 kommenttia:

 1. Aivan mahtavat pahvinumerot! Oi vitsi, jaksaisikohan alkaa itsekin vääntämään jotain tällaista. Toisaalta olen itse kyllä enemmän sellaisten pienten juttujen näpertelijä, joten näissä voi olla mulle ihan väärä mittakaava. Upeat ja näyttävät koristeet sait kyllä tehtyä, ehdottomasti kaiken vaivan ja ajan arvoiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy myöntää, että odotin näiden vievän hieman vähemmän aikaa. Mutta kaikesta huolimatta olen tyytyväinen, että tuli lähdettyä tähän projektiin. :)

   Poista
 2. Tosi hyvännäköiset! Miltei itekin tekee mieli kokeilla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos intoa riittää, niin suosittelen kyllä lämpimästi! Minä tein yhteensä yhdeksän isompaa merkkiä ja kaksi pistettä. Mikäli tekee esimerkiksi nimikirjaimet tai muuten vain määrällisesti vähemmän kuin minä, ei aikaakaan mene kohtuuttoman paljon. Tai bo, sekin on tietysti suhteellista. :)

   Poista
  2. Äh, äh ja äh. Tämä puhelinkommentointi kirjoitusvirheineen on kyllä välillä rasittavaa.

   Poista
 3. Onpas vaan hienot! Suuren työn olet tehnyt ja pikkurypyt ei haittaa kokonaisuudessa yhtään :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :) Itse jo kovasti odotan, että pääsen sommittelemaan näitä juhlapaikalle. :D

   Poista
 4. Siis nämähän on todella upeita! Enkä mie ainakaan edes huomannut tuota ryppyä 1:ssä ennenko sanoit..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja vaikka nuo rypyt rumia ovatkin, eivät ne itseäni juurikaan haittaa. Näissä jutuissa saa kuitenkin ihan reilusti näkyä se käsillä tekemisen meininki. :)

   Poista