lauantai 1. helmikuuta 2014

Tulossa: Häät-lehti 1/2014


Sain eilen blogiyhteistyön merkeissä sähköpostiini ihania otteita tämän vuoden ensimmäisestä Häät-lehden numerosta, joka ilmestyy myyntipisteisiin 18. päivä helmikuuta. On mahtavaa päästä aloittamaan tämä helmikuu kurkistamalla hieman tulevan numeron sisältöön. Ja heti alkuun mainittakoon, että lehti suorastaan vilisee tänä vuonna avioituvia hääbloggareita!

Jälleen kerran on luvassa monipuolinen lehti, joka sisältää runsaasti juttua eri teemoilla toteutetuista häistä. Olen innoissani perehtynyt lehden sisältöön ja lukenut artikkelit jo moneen kertaan läpi. Koen, että tuleva lehti vintage-teemoinen ja maalaisromanttisine koristeluideoineen on erittäin lähellä meidän hääjuhlamme maailmaa. Ehkä se siksi kolahtaakin niin kovasti.


Pääsin jo tammikuun alkupuolella perehtymään lehden sisältöön, kun sain luettavaksi ja arvosteltavaksi yhden lehden artikkeleista. Nyt minun kasvoni komeilevatkin lehden ensimmäisillä sivuilla muiden blogikasvojen seurassa. Eräs bloggari myös kertoo rohkeasti tulevassa lehdessä kokemuksestaan niin kutsutun kiinapuvun tilaamisesta. Luvassa on siis varsin vaikuttavia juttuja! I Love Me -messuilla vierailleille luvassa on myös tuttuja koristeluideoita.
Näiden kuvien ja omien tunnelmieni myötä toivotan kaikille rauhallista viikonlopun jatkoa! Meidän taloudessamme toivutaan jälleen pienistä sairasteluista, joten tällaiset lukuhetket innostavan lehden parissa piristävät väsynyttäkin äitiä. Mikäli innostuitte jutuista yhtä paljon kuin minä, muistakaa varmistaa, että saatte lehden käsiinne heti sen ilmestyessä 18. helmikuuta!

6 kommenttia:

 1. No nyt tuo lehti on ainakin pakko hankkia ;)

  VastaaPoista
 2. Kappas, tuttuja näkyvissä ;) mä sain kans pari artikkelia joita en oo vielä kyllä lukossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Innolla odotan mahdollista kirjoitustasi aiheesta! :)

   Poista
 3. Oi kiva että pääsit tutustumaan lehteen ennakkoon :) !

  VastaaPoista