sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Viikonlopun puuhia & arvontamuistutukset

Viikonloppu on kulunut voipuneissa tunnelmissa. Väsymys on ollut voimakasta, eivätkä kaksveen saiarastamiset ole ainakaan auttaneet asiaa. Siitä huolimatta innostus hääsuunnitteluun on ollut kova. Olen jälleen kerran puuhaillut pienten yksityiskohtien parissa, joita nyt ajattelin tässä ohimennen vilauttaa. Näitä vanhoista laudoista tehtyjä kylttejä tullaan näkemään osana juhlatilan koristusta.


Tämän pienen paljastuksen lisäksi ajattelin muistuttaa blogini pienestä arvonnasta, joka päättyy tänään illalla kymmeneltä. Mikäli Love Me Do -tapahtuman liput ja Lushin tuotepalkinto kiinnostavat, käy kirjoittamassa nimesi kommenttikenttään!


Lisäksi haluan mainostaa teille Kaisan ihanassa Pitsiä & Minttua -blogissa olevaa arvontaa, jonka palkintona on sadan euron arvoinen lahjakortti AINOn upeisiin asusteisiin käytettäväksi. Nyt jos koskaan kannattaa osallistua!

16 kommenttia:

 1. Ihania kylttejä! Meille on kaavailtu samantyyppisiä. Mikä tuo kaunis fontti on?
  Ihastelin joskus joitain tekemiäsi paperijuttuja. Mistä saat niin kauniita fontteja? Suoraan kuvankäsittelyohjelmasta vai netistä ladattuna? Jos netistä, niin miten saat ne ohjelmaan? Meinasi mennä hermot yks päivä kun yritin kutsuja tehdä eikä vaan tuo fontin saanti onnistunut. Jos sulla on jotain pientä vinkkiä antaa olisin enemmän kuin kiitollinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Yleensä lataan fontit dafont.comin kautta, mutta tämä kyseinen fontti - nimeltään Carolyna Pro Black - on löytynyt jostain muualta. En muista mistä sen sain käsiini, mutta etsimiseen kului kyllä valtavasti aikaa. Dafont.comin suosikkifonttejani ovat Måns Grebäckin tuotokset. :) Toivottavasti löydät omasi!

   Poista
  2. Ainiin, ja siis ohjelmaan ne tulevat ihan automaattisesti sen jälkeen, kun ne asentaa koneelle. Dafontin kautta fonttien lataus tapahtuu seuraavalla tavalla:
   Fontin valinnan jälkeen paina download-nappia, jonka jälkeen aukeaa WinRAR-ohjelma. Sieltä klikkaat auki TrueType-fonttitiedoston. Saatuasi tiedoston auki, löytyy sieltä kaksi vaihtoehtoa: "Tulosta" ja "Asenna". Näistä klikkailet asennusta, jonka jälkeen fontti ilmestyy ohjelmien fonttivalikkoon.

   Poista
  3. Kiitos kiitos!! Ihanaa että jaksoit neuvoa! Yritin tutkailla ohjeita netistä mutta näin selkeitä ei löytynyt.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Omaan silmääni ne ovat vielä hieman rosoisia, joten täytyy ehkä vielä parannella noiden kirjainten reunoja.

   Poista
 3. Kauniit kyltit, tykkään ;) Tosin ei ihme, sillä meillä on suht samanlaiset tienvarsikyltit odottamassa. Pohjana on puunuoli, jonka maalasin hopeaksi ja päälle sudin valkoisella maalilla ja pensselillä "Huttuset". Munhan piti esitellä tämä tuotos omassa blogissani, mutta arvaa kuka unohti kuvata kyltit ja nehän on ei enempää eikä vähempää kuin Rovaniemellä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äkkiäkös kipaiset kuvailemaan... ;) Puu on materiaalina kyllä niin kaunis ja tunnelmallinen, että sitä vain on pakko saada osaksi koristeita.

   Poista
 4. Wuhuu! Aivan upeat kyltit!!! Nyt mulle tuli sellainen olo, että minäkin haluan tuommoiset... vaikka on jo suunniteltu jotain ihan muuta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä on ainakin ihan älyttömän helppo tehdä! Eivätkä vie kohtuuttomasti aikaa. :)

   Poista
 5. Aivan mielettömät kyltit! Sä oot kyllä sika taitava!

  VastaaPoista
 6. Ihanat kyltit! Maalasitko tekstit puuhun pensselillä vai kuinka toteutit nämä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitus oli kirjoittaa maalasitko pensselillä vapaalla kädellä, mutta hiirisormi oli liian nopea!

   Poista
  2. Pensselillä maalasin nämä, mutta painoin tulostetun tekstin ääriviivat paperin läpi, jolloin työ huomattavasti helpottui. :)

   Poista
 7. Upeat! Jään odottamaan kokonaiskuvaa, siis kun nämä ovat tehtäväänsä suorittamassa tärkeänä päivänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Jännittävä ajatus, että alle viikon päästä näistä voi saada jo kurkistuskuvia.

   Poista