perjantai 14. helmikuuta 2014

Hyvää ystävänpäivää!

Alakouluvuosien jälkeen ystävänpäivä ei ole kuulunut vuosittaiseen juhlarepertuaariimme. Liki kaksikymmentä vuotta sitten ystävänpäiväkorttien askartelu ja pienten hempeiden lahjojen ostaminen noin kymmenelle parhaimmalle ystävälle Tiimarin parin markan valikoimista olivat itsestäänselvyyksiä. Sittemmin tapa jäi pois, eikä ystävänpäiväkorttejakaan enää lähetelty, saati vastaanotettu. Yläkoulussa meillä oli ystävänpäivän tienoilla julkinen halipäivä, jolloin keräiltiin halauksia ja siten myös nimiä kaulassa roikkuviin kartonkisydämiin. Taisinpa lahjoa silloisia poikaystäviä myös ällöttävillä suklaasydämillä.

En ole vuosiin juhlinut ystävänpäivää, emmekä ole miehen kanssa muistaneet toisiamme kertaakaan ystävänpäivänä näiden yhteisten vuosiemme aikana. Tuskin tämäkään vuosi poikkeusta tekee. Siitä huolimatta haluan jakaa teidän kanssanne kaksi ihanaa kosintaa, jotka löysin brittiläisen Mirror-lehden sivuilta. Nämä sopivat kaikessa koskettavuudessaan ihan loistavasti ystävänpäivän teemaan.


Itse taidan pohjimmiltani olla niin hömppäromantikko, että nämä upposivat minuun täysin. Taidan sittenkin tehdä sääntöön poikkeuksen ja keksin miehelle jonkin pienen yllätyksen vielä tälle päivälle. Mielelläni kuulisin myös teidän ystävänpäivistänne! Juhlitteko tätä päivää lainkaan vai onko teillä jopa vuosittain toistuvia perinteitä?

7 kommenttia:

 1. Toi alempi kosinta on mun lemppari kaikista näkemistäni videoista <3

  Pete menee yöksi töihin joten mitään ystävänpäivää ei täällä juhlita :(
  Ajattelin alkaa kohta tekemään sille ruokaa ja antaa sen nukkua vielä päikkäreitä, se riittäkööt romantiikaksi ja lahjaksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyseiseen videoon on kyllä panostettu hurjasti!

   Me olemme molemmat niin väsyneitä pitkistä ja rankoista työrupeamista, että ystävänpäivää juhlittiin ainoastaan grillailemalla ja saunomalla perheen kesken. Vielä ennen unia ajattelimme tekaista viljattomia lettuja, joita sitten omassa rauhassa nautimme lapsen jo nukkuessa. Enempää ei kumpikaan meistä tänä vuonna kaipaa. :)

   Poista
 2. Juhlitaan, musta on ihanaa juhlistaa kaikkea mahdollista eikä sulhokaan vastusta :) aamulla käytiin sulholle pukua katsomassa häihin, siinä tuli päivän ekat onnenkyynelet kun toinen oli niin komeana. Sieltä mentiin kukkakaupan kautta syömään. Sain niin kauniin rakkauskirjeenkin että vieläki valuu kyynelet kun luen sitä. Sulho kun ei todellakaan ole mikään kirjeidenkirjoittaja. Ihana päivä on ollut. Illalla vielä herkutellaan pannarilla ja katsotaan romanttisesti jääkiekkoa ;) kylläpä onkin hauska kertoa ihanista hetkistä!

  Toivottavasti teilläkin on ollut ihana päivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanalta kyllä kuulostaa teidän päivänne - etenkin tuo rakkauskirje! Meidänkin päivämme on ollut ihana, vaikka emme jaksaneetkaan kummoisia juttuja järjestellä. Tänään tärkeintä on ehdottomasti ollut lepo ja yhdessäolo. :)

   Poista
 3. Katsoin kyyneleet silmissä tuon ekan (!!!!) ja toinen sai ajattelemaan, että vaikka se ei tuon myötä olekaan enää uusi idea, niin voisin ihan mielelläni tarjota kosimiselokuvatraileripalvelua. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten vain mainostamaan! Minäkin olin ihan liikuttunut tuosta ensimmäisestä. :D

   Poista
 4. Jälkimmäinen oli kyllä ihana! Joo, oli vähän spesiaalimpi ystävänpäivä. Hääjuhla on tämän vuoden elokuussa, mutta täräytettiin salaa naimisiin jo perjantaina, saa nähdä, kauan onnistutaan pysymään kaapissa.

  VastaaPoista