maanantai 10. helmikuuta 2014

Inspiroiva kortti-idea!

Törmäsin ihanalla Bespoke Bride -sivulla aivan mahtavaan kortti-ideaan, joka minun oli aivan pakko saada jakaa teidän kanssanne. Tätä voi hyödyntää niin Save the Date -korteissa kuin virallisissa kutsuissakin. Ja miksei tätä voisi hyödyntää häiden ulkopuolellakin, esimerkiksi syntymäpäiväkorteissa! Seuraavat kuvat on otettu Bespoke Bride -sivun ohjeistuksesta.

Tarvikkeet ovat yksinkertaiset, ja koko kortti niin helppo toteuttaa, että yllätyin itse aivan täysin. Korttipohjan lisäksi tarvitaan vain tiskiainetta, akryylimaalia, kaksipuolista teippiä sekä pensseli. Tähän on helppo hyödyntää omaa korttipohjaa tai sitten vaihtoehtoisesti tulostaa samaiselta sivustolta valmiin pohjan omia mieltymyksiä vastaavassa värissä.


Ja sitten vain raaputtamaan!

Mitä mieltä olisitte tällaisesta kutsukortista?

20 kommenttia:

 1. Ihana, olis kyllä piristys perinteisiin verrattuna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti olisi! Jännityksellä varmasti tällaista raaputtelisin. :D

   Poista
 2. Olispa hauskaa raaputella tällainen! Pitää toivoa, että joku kaveri saa tällaisen idean :D

  VastaaPoista
 3. Tällaisen kortin muistaa varmasti saaneensa! Mahtava idea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tuo on ihan loistava idea! Ja olen edelleen hämmästynyt siitä, kuinka yksinkertainen tuo on toteuttaa.

   Poista
 4. Heh, onpa hauska idea! Tästä voisi tosiaan käyttää monessa jutussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minunkin ideariihessäni raksuttaa jo kovasti... :D

   Poista
 5. Kuulostaapa helpolta, alkoi raksuttamaan:) hääpäivän ylläri, ystävänpäiväkortti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! Ideariihi suorastaan pursuilee jo... :D

   Poista
 6. Mahtavat. Ja onnistuvat helposti itse tehtynä (ei vain kuvissa) kokeiltu on. :) Meillä puhuttiin, että häissä olisi kiva pitää jonkinlainen arvonta vieraille tuon tyypisellä ratkaisulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, loistava idea! Ja kiva kuulla, että homma toimii myös käytännössä. :)

   Poista
 7. Huikea idea! Itseasiassa jossain vaiheessa haaveilin johonkin projektiin liittyen itsetehtävästä raaputusarvasta. Eipähän tullut mieleen alkaa googlaileen ja etsimään infoa, miten se tehtäisiin :) tätä on melkein pakko kyllä kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Raaputusarvat olisivat kyllä hauskoja. Voisin itse suunnitella sellaiset esimerkiksi lasten puuhapusseihin.

   Poista
 8. Palloteltiin miehen kanssa yhdessä vaiheessa raaputusarpaideaa, muttei lopulta keksitty, mitä siinä voisi olla piilossa. Päivämäärä kun oli jo muutenkin monen vieraan tiedossa. Ei siis ajateltu tuollaista kuvan mukaista, vaan että jokin yksityiskohta olisi ollut raaputettava. Jos kutsut tai save the date -kortit lähtevät vieraille pääosin yllätyksenä, tuo voisi olla hauska idea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erityisesti Save the Date -korteissa tuo voisikin toimia! :)

   Poista
  2. Itse en saanut onnistumaan. Mahtaako johtua seoksesta? Vaikeaa laittaa "yksi osa tiskiainetta ja kaksi osaa akryylimaalia".

   Poista
  3. Hmm, itse en olekaan vielä ehtinyt tätä testaamaan. Mikäli löydän akryylimaalini, niin voisin kyllä kokeilla mahdollisimman pian. Itse tekisin sekoituksen jossain pienessä mittakipossa, esimerkiksi leipomiseen tarkoitetussa mittalusikassa tai lääkelasissa. Niissä on kuitenkin merkkiviivat sitä varten, jotta näkee osien olevan tasakokoisia. Esimerkiksi viidentoista millilitran valmistamiseen saisi tällä tavalla helposti laitettua viisi millilitraa tiskiainetta ja kymmenen millilitraa maalia.

   Poista