maanantai 24. helmikuuta 2014

Inspiroivaa alkuviikkoa!

Viikonloppu sujui hiljakseen tappavan väsymyksen, työtehtävien sekä vähäisen askartelun merkeissä. Päivisin bloggailulle ei ollut aikaa, iltaisin taas energiatasot olivat aivan nollissa. Kävin kaikkina kolmena iltana nukkumaan puoli yhdeksän ja yhdeksän välillä. Unta riitti aina aamuun asti, joten tällä hetkellä meidän perheessämme taidetaan potea orastavaa flunssaa.

Kuva

Työn alla ovat tällä hetkellä pöytänumerot, muutamat kehykset ja edelleen ne kutsut. Tavoitteena olisi saada ne iteljoonien matkaan tällä viikolla. Tälle viikolle on kuitenkin runsaasti kaikenlaista puuhaa. Yksi merkittävimmistä jutuista on miniristeily Tallinnan suuntaan. Auto laivaan, kuusi tuntia kaksveen ja isäni kanssa leppoisaa yhdessäoloa ja sitten laivasta poistuttaessa ennakkotilauksen tuotteet Volvon kyytiin. Matkan hinnaksi tuli autoineen kaikkineen kymmenen euroa, joten päätimme helpottaa suurta taakkaa ja noutaa juomat kahdessa osassa. Nyt tuomme siis miedot juomat sekä viinit, mutta boolitarvikkeet ja kahvitarjoilun avecit jätämme odottamaan seuraavaa reissua, jolloin tarkoituksenamme on ajaa auto ulos laivasta myös Tallinnan puolella.

Kun hääsuunnitelmat ovat edenneet jo tähän pisteeseen, että jäljellä on enää 68 vuorokautta, olen yhä enemmän alkanut miettimään hääjuhlan yksityiskohtia. Ajattelinkin selventää hieman omia ajatuksiani ja laittaa muutamia kuvia, joista olen yrittänyt hakea jonkinlaista inspiraatiota yksityiskohtiin.

Kuva

Kuva

Kuva
Kuva
Kuva
Ajattelin lisätä tähän vain muutamia näistä tämän hetken innostavimmista kuvista, jotta ette aivan pitkästyisi. Saatatte huomata, että tällä hetkellä mielessä ovat erityisesti nuo erilaiset kehykset lukuisine mahdollisine käyttötapoineen. Toivottavasti pääsen jo tällä viikolla esittelemään meidän hääjuhlamme lukuisia kehyksiä.

Nuo kukka-asiat ovat myös pinnalla. Olen tehnyt muutamia haastavia päätöksiä kukkien suhteen, joten nyt toivon, että kaikki sujuu mallikkaasti suunnitelmien mukaan. Näistäkin kuulette toivottavasti pian!

Millaiselta teidän viikkonne näyttävät? Monien blogeista olen lukenut flunssasta ja kevätväsymyksestä. Onko sellaista liikenteessä teillä? Vai ovatko hääsuunnitelmat hurjassa nousukiidossa?

12 kommenttia:

 1. Siis apua, teillähän mittari näyttää kohta enään 2 kuukautta! Iiks, kuinka jännää :) Meidän viikko tulee olemaan kiireinen, joka myös huipentuu Tallinnan reissuun. Mun hääinnostus on jälleen nousukiidossa, viimeisiä kuukausia neitielämää viedään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan uskomatonta, kuinka nopeasti tuo aika kuluukaan! Ja kuinka vähän tätä suunnitteluaikaa enää on! Hiukan alkaa jo jänskäämään. :)

   Poista
 2. Mä oon ollut torstaista asti kipeenä ja tänään lääkärin tuomiona oli alkava keuhkoputkentulehdus. Ainakin kolme päivää saikkua... Koita välttää pahin flunssa ja jos se iskee, niin lepää riittävästi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyh, keuhkoputkentulehdus on ilkeä kaveri! Lepoa tässä kyllä kaipaa itsekin. Onneksi loppuviikosta jälleen tahti helpottaa, joten rauhoittumisellekin löytyy aikaa.

   Poista
 3. Täälläkin on oltu flunssassa jo kohta yli viikko. Sen lisäksi aloin taas tekemään töitä, joten bloggailukin jäänyt valitettavan vähälle. Onneksi meidän häihin on vielä se reilu seitsemän kuukautta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Flunssaa on kyllä valtavasti nyt liikenteessä! Onneksi meidän perheemme on toistaiseksi siltä säästynyt, vaikka sellainen voipunut olo tässä kyllä on ollut.

   Ja voi kuule, ne seitsemän kuukautta kuluvat kyllä yhdessä hujauksessa!

   Poista
 4. Täältä löytyy flunssa, kevätväsymys ja häämasennus kaikki yhdellä kertaa! Flunssakin on kestänyt jo neljä viikkoa.. huh, no kyllä tämä tästä. :) 68 päivää on hurjan vähän!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyh, paranemista sinulle! Meillä tosiaan päivät käyvät vähiin... :D

   Poista
 5. Voi teidän ihana päivä vaan lähesty! <3 Tuo kehys, jossa kuvat on pyykkipojilla kiinni naruissa, on ihana! Hmmm...askartelisinko jotain tuollaista hääkuville :) Täällä podetaan häiden jälkeistä tyhjyyttä, mitäs nyt sitten? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota itsekin pelkään! :D Kehys sopisi kyllä valtavan hyvin tunnelmallisille hääkuville!

   Poista