tiistai 17. joulukuuta 2013

Vaimomatskua mukana Save the Date -kilpailussa

Eilen sain ilokseni huomata, että Save the Date -kilpailun ehdokkaat on julkistettu! Marraskuun viimeisenä päivänä kirjoittelin siis Love Me Do -tapahtuman järjestämästä Save the Date -kilpailusta, johon tapahtumanjärjestäjät myös tämän bloggaajan haastoivat. Ja pakkohan siihen haasteeseen oli tarttua! Tein valtavan määrän erilaisia versioita kilpailua varten, mutta yksi toisensa jälkeen ne deletoitiin kovalevyltä. Sitten sain tehtyä yhden, johon olin aika tyytyväinen (jos nyt ei millimetrejä lähdetä tiirailemaan).

Lähtiessäni kilpailuun mukaan halusin luomukseni tuovan ilmi, että kyseessä on aivan uudenlainen ja upea häätapahtuma, joka kaikessa komeudessaan poikkeaa perinteisistä messuista. Tapahtumassa on live-musiikkia sekä alkoholitarjoilu, joten siellähän on sitten ihan oikean hääjuhlan meininki. Halusin siis luomukseni kautta tuoda tätä juhlatunnelmaa esille. Ja tässä se nyt on:

http://lovemedo.fi/artikkelit/save-date

Tällaisella tuotoksella Vaimomatskua-blogi on siis mukana Save the Date -kilpailussa. Pääset äänestämään Love Me Do -tapahtuman sivuilla, jossa on esitelty myös kaikki muut ehdokkaat. Nyt siis jälleen kerran kaikki äänestämään omaa suosikkiaan! Älkääkä suinkaan unohtako, että Wedding Blog Awards -äänestys on edelleen käynnissä, joten samalla voitte äänestää suosikkianne lukuisten hääblogien joukosta. Hääblogeja saa äänestää tammikuun loppuun, mutta Save the Date -kilpailun äänestysaika päättyy jo 29. päivä joulukuuta. Käykäähän siis tutkailemassa!

10 kommenttia: