sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Sulhasen puku - check!

Kuva

Viimeisen vuorokauden ajan olen tuntenut valtavan suurta helpotusta. Olen muutamaan otteeseen panikoinut, kun sulhasen puvun hankinta on aina vain siirtynyt. Sillä välin suunnitelmat ovat vaihtuneet moneen kertaan. Ensin oli tarkoitus vuokrata puku, sitten hankkia Cavalieren Dante-puku, sitten jokin vaaleampi harmaa. Lopulta kumpikaan meistä ei oikein tiennyt mitä etsimme.

Eilen sain sulhasen marssitettua Stockmannille ihan vain sovittelemaan. Heti ensisilmäyksellä huomasimme, että valikoimissa ei ollut juuri sellaista harmaata, jota olimme kumpikin ajatelleen. Sulhasen silmiin kuitenkin osui yksi puku, jota hän lähti kahdessa eri värissä sovittamaan. Ja voitteko arvata - se oli sitten siinä. Puku istui mahdottoman hyvin, hihat ja lahkeet vain kaipaavat hieman lyhennystä.

Kuva
Puku on siis Tiger of Swedenin Nedvin. Olemme kumpikin ihan mykistyneitä sen upeudesta. Hämmentävää tässä on se, että emme kumpikaan tykästyneet mustaan pukuun. Totta kai se oli istuva ja muutenkin näyttävä, mutta ei vetänyt vertoja siniselle puvulle. Siis siniselle, oikeasti. En olisi milloinkaan uskonut, että sulhaseni pukeutuu siniseen. Se oli kuitenkin mielettömän upea.

Kuvia emme sulhasesta ottaneet, joten saatte tyytyä nyt näihin Internetin syövereistä kaivettuihin kuviin. Ne eivät mielestäni tee puvulle oikeutta, mutta kelpaavat paremman puutteessa. Kuvia etsiessäni huomasin, että puvusta olisi ollut saatavilla myös harmaa vaihtoehto Zalandolla. Stockmannilla sitä ei ollut, eikä muitakaan harmaita Tiger of Swedenin pukuja. En kuitenkaan osaa edes harmitella asiaa, sillä sininen puku oli kuin tehty sulhaselle. Kaiken lisäksi olen niin onnellinen, että puku on vihdoin hankittu.

12 kommenttia:

 1. Tiger of Swedenistä olen kuullut hyvää ennenkin. Pitääkin miehen kanssa suunnata alennusmyynneille katselemaan, josko jotain pukuja olisi hyvään hintaan saatavilla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Stockan kanta-asiakaskortilla saa tuosta Nedvinistä yli sata euroa alennusta. Ja jos korttia ei ole, saa sen Stockalta heti, jolloin alennuksia pääsee suoraan hyödyntämään. Tiger of Swedenin omassa liikkeessäkin voi olla hyviä tarjouksia!

   Poista
 2. Eikä, siis mehän ostettiin miehelle sama puku!! Mutta siis mustana, tää mies ei puolestaan siniseen tykästynyt :) Mutta malli on todella upea! Meilläkin riitti lahkeiden ja hihojen lyhennys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen takia oikeastaan suuntasimmekin sinne Stockalle, kun aiheesta silloin juteltiin! :) Älyttömän upea puku tuo kyllä on! Kannattava ostos ehdottomasti.

   Poista
  2. Haha, mekin eilen kävästiin Helsingissä ja samainen puku mustana on tulossa myös J:lle :D

   Poista
  3. Vuoden 2014 sulhasilla näyttää olevan huikean hyvä maku. ;)

   Poista
 3. On kyllä upea puku ja on on myös yhtenä vaihtoehtona munkin sulholle. Meillä oli myös ajatuksena vuokrata puku, mutta tehtyäni postauksen sulhon pukeutumisesta, lukijoiden kommentit saivat mielemme muuttumaan. Vuokrapuvut eivät ilmeisesti istu kauheen hyvin (toki riippuu kantajastaan) ja muutenkin on vaikea löytää omaa silmää miellyttävää pukua. Näin myös telkkarissa Heikki Paasosella aivan upeen tummansinisen puvun ja siitä rupesin googlettelemaan. Puku olli Tiger of swedenin, mutta ihan varma en ole, oliko se juuri tuo Nedvin. Mielestäni se on hieman hohtavampaa materiaalia. Jokatapauksessa kyseessä varmasti laadukas puku ja onhan sille sitten käyttövuosia edessä muissakin tilaisuuksissa :)

  Good choice siis ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli alunperin ajatuksena vuokrata saketti, jota emme missään nimessä olisi ostaneet. Sitten onneksi tajusimme, ettei se ole yhtään sulhasen juttu. Päätimme siis ostaa puvun. Ja päätimme myös sen, että sen tulisi olla jotain muuta kuin ne kaksi kaapista löytyvää mustaa pukua. Tai oikeastaan minä sanoin, ettei se saa olla musta, koska niitä miehellä on jo kaksi ennestään. :D Olen kyllä samaa mieltä siitä, että tuo oli mieletön löyty. Hintaa tuolle tuli tällä hetkellä vain 455 euroa, mikä oli oikein positiivinen yllätys ottaen huomioon puvun normaalihinnan.

   Poista
 4. Oi voi näyttää mahtavalta ja juuri sellaiselta, jollaisen haluaisin myös minun sulholleni. :) Ihanaa, että puku löytyi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen todella iloinen asian johdosta! Puku on ihan mahtava! :)

   Poista
 5. Vaikuttaa tosi hyvältä valinnalta. Me pohdimme alun perin tumman puvun vuokraamista, mutta mies tuli toisiin ajatuksiin, etenkin kun kaapissa oleva vanha puku on aivan aikansa elänyt. Mekin suuntasimme Stockalle, jossa oli kiinnostavia tumman sinisiä ja mustia pukuja. Mukaan tarttui täydellisesti istuva Bossin puku, ehdottomasti hyvä ostos myös tulevaisuutta ajatellen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin ajattelimme, että tämä panostus maksaa itsensä ajan kanssa kyllä takaisin. Laadukas puku kestää kuitenkin aikaa. Onnea siis teillekin sulhasen puvun löytymisestä! :)

   Poista