perjantai 6. joulukuuta 2013

Rohkeutta sulhaselle

Kuva
 Minä päätin jo aikaa sitten, että sulhaselle ja bestmaneille on saatava sukat teemavärien puitteissa, tarkemmin sanottuna limenvihreinä. Halusin ehdottomasti, että sulhasesta bestmaneineen on mahdollista ottaa ylläolevan kaltainen kuva. Kyseisten sukkien etsiminen alkoi jo kesällä, mutta kerta toisensa jälkeen jouduin päättämään etsinnät tuloksettomina. Lopulta tärppäsi, kun otin avukseni eBayn ihmeellisen maailman. Löysin pitkän etsinnän jälkeen limenvihreitä sukkia ja sulhaselle myös teemaväreihin sopivat bokserit. Sävyt eivät osu täydellisesti yhteen, mutta onneksi niiden ei tarvitsekaan. Näistä sainkin kehiteltyä allaolevat yllätykset hääpäivää varten.


Tein siis jälleen kuvankäsittelyohjelmalla tuollaiset yksinkertaiset paperisuirot käyttäen teemavärejämme ja muissakin paperituotteissa esiintyviä fontteja. Ne sitten tulostelin, leikkasin ja kiinnitin yhteen kaksipuolisella teipillä. Näyttävät aika hauskoilta, vaikka itse sanonkin! Enemmänkin olisi voinut nähdä vaivaa ja tehdä näistä vielä astetta tyylikkäämmät, mutta eivätköhän aja asiansa myös ihan tällaisenaan.

Lisäksi haluan mainostaa teille Tuhkimotarinan arvontaa, jossa Heidi arpoo kahdensadan euron lahjakortin liikkeensä palveluihin. Kannattaa ehdottomasti osallistua!

15 kommenttia:

 1. Siis teitkö sä itse nuo etiketit? Onpa hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, nopeasti kirjoittelin kasaan ja tulostin. :) Kiitos!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Toivotaan, että myös sulhanen tykkää niistä. :D

   Poista
 3. Upet nuo etiketit! :) ja ideana mitä mainioin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotas vain, kun esittelen sen paketin, jossa nämä annetaan! :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Sain vision tästä jo joskus huhtikuussa, vaikka hääpäivääkään ei ollut vielä päätetty. Kiitos kuuluu siis Pinterestistä bongatulle sukkaetiketille, jonka ideaa lähdin työstämään. :)

   Poista
 5. Ihan mahtavat! Noista saa kyllä ihanat kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin uskon! Bokseritkin oli hankittava teemavärien mukaisesti, vaikka niitä ei kyllä ole tarkoitus kuvissa vilautella. ;)

   Poista
 6. Tosi ihanat! <3

  Meillä oli sulholla ja bestmanilla vastaavasti fuksianpunaiset sukat. Kyllä niitäkin sai etsiä, mutta lopulta tärppäsi Sokoksella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin muistelinkin! Ja niitä fuksianpunaisia siellä oli edelleen, mutta missään ei ollut minun etsimiäni vihreitä! Onneksi posti kulkee myös valtamerten takaa. :)

   Poista
 7. Mitä kuvankäsittelyohjelmaa käytät? Ihanat etiketit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan vain Paint.NETin avulla teen kaikki nämä juttuni, kun en ole mitään fiksumpia ohjelmia jaksanut koneelle ladata. Kiva, että tykkäsit. :)

   Poista