sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Kurkistusta ihanaan viikonloppuun

Upea, upea viikonloppu kaksveen kanssa. On vietetty laatuaikaa yhdessä sukulaisten luona kyläillen, osallistuttu joululaulutapahtumiin ja käyty myös jonottamassa joulupukin luokse. Kaiken tämän jälkeen veikkaan, että päässä soi noin viikon verran kaksveen versio Tonttujen jouluyöstä. Viikonloppuun mahtuivat myös tämän loppuvuoden ensimmäiset pulkkailut, jotka kirvoittivat valtavat suosionosoitukset sekä tyttäreltä itseltään että allekirjoittaneelta. Vielä kun olisimme saaneet riemuita näistä tapahtumista kokonaisena perheenä, olisi ilo ollut ylimmillään.


On näihin päiviin mahtunut myös niitä pimeitä iltoja ja hiljaisia päiväunitunteja, jolloin minulla on ollut aikaa puuhailla omiani. Päätin viime hetkellä uudistaa joulukorttisuunnitlmat täysin ja tehdä kokonaan uudet versiot. Näiden joulukorttien lisäksi tein lisää servettirenkaita ja muokkailin sekä häälehteä että lasten puuhakirjaa. Kaikkein eniten olen kuitenkin innoissani yhden asian viimeistelystä. Tai jos tarkkoja ollaan, on niitä yhden sijaan aika monta kymmentä. Kyseessä ovat nimittäin Save the Date -kortit, joita meille ei aluksi pitänyt tulla lainkaan. Muiden ihanat luomukset saivat minut kuitenkin innostumaan, joten jouduin tämänkin päätöksen pyörtämään. Kortit lähtevät liikenteeseen hieman myöhäisellä aikataululla, mutta parempi kai myöhään kuin ei milloinkaan! (Näin voi sanoa vain hääsuunnitteluista seonnut morsian...)

Ylläoleva kuva toimikaan pienenä kurkistuksena viikonlopun tehokkaasti käytettyihin tunteihin. Esittelen kortit huolellisemmin teille sitten, kun alkaa olla selvää, että vieraat ovat omansa vastaanottaneet.

7 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Lisäkuvia odotellessa :)

  VastaaPoista
 2. Hyvältä tosiaan näyttää ja pulkkailut kuulostaa ihanalle! En malta odottaa, että itse pääsen korkkaamaan pulkkamäen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pulkkamäkeä odottelen kyllä itsekin valtavalla innolla!

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Pulkkailu <3 Meidänkin 8 kuukauden ikäinen tyttö pääsi "pulkkailemaan" eli makaamaan pulkan kyytiin :D Voi sitä riemua silti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän neiti ei tuossa iässä malttanut olla kyydissä lainkaan, vaan tyylikkäästi keikautti itsensä aina yli laidan. :D

   Poista