lauantai 14. joulukuuta 2013

Sananen (ja triljoona kuvaa) pöytien numeroinnista

Torstain ihanan askarteluillan jälkeen aloin kovasti miettimään tulevaa pöytänumerointia. Ideoita olisi vaikka kuinka, mutta valinnanvaraa on ehkä liikaakin. Sen vuoksi päätinkin nollata aivoni ja aloittaa aivan tyhjältä pöydältä. Käännyin ystäväni Pinterestin puoleen katsastamaan tarjontaa pöytänumeroinnin osalta. Ja mitä sieltä löytyikään...

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

En tiedä sekoittiko tämä kuvakierros päätäni entisestään! Tietänette sen, että tässä on vain murto-osa erilaisista ihanista vaihtoehdoista pöytänumerointia varten. Jossain vaiheessa ajattelin tahtovani puiset numerot, sitten ehkä kuitenkin lasipullot, ehkä sittenkin vain numerot, entäs jos käyttäisimmekin kuvia... Listaa voisi jatkaa loputtomiin. Olen vielä aivan solmussa tämän asian kanssa, enkä osaa tehdä minkäänlaista rajausta vaihtoehtojen välillä.

Oletteko te muut miettineet pöytänumerointia? Numeroidaanko teillä pöydät vai nimetäänkö ne jotenkin muuten? Onko joukossa kenties morsiamia, joiden häihin ei tule istumajärjestystä ja pöytien numerointia lainkaan? Mielelläni kuulisin taas kokemuksianne ja ajatuksianne aiheesta!

 (Ja mikäli teksti sisältää hirveät määrät kirjoitusvirheitä, pahoittelen niitä. Omat silmät eivät enää toimi toivotulla tavalla, kun aamusta iltamyöhäiseen saakka olimme perheen kanssa jouluisella retkellä. Nyt kaikki muut ovat unten mailla, myös koira on käpertynyt varpaideni murskaajaksi lämmikkeeksi. Hiljaisuus - ah, autuutta.)

16 kommenttia:

 1. Itse olen muuttanut mieltäni myös sen miljoona kertaa. Miten näinkin yksinkertainen asia voi olla niin vaikea...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa olen itsekin miettinyt! On aika monta juttua, joihin olen mieltynyt, mutta millähän ihmeellä saisin integroitua kaikki hyvät ideat yhdeksi loistavaksi toteutukseksi? :D

   Poista
 2. Mä päädyin lopulta siihen, että numerot tulee vain pöytiin tuleviin menu/ohjelma-kolmioihin, joissa siis yhdessä sivulla on ohjelma, yhdellä menu ja yhdellä sivulla pöytänumero.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille ei noita ohjelmakartioita tule, joten tämä vaihtoehto on poissuljettu. Mutta oikein kiva vaihtoehto esimerkiksi teille! Näin ei tule ainakaan yletöntä tungosta pöytien somisteiden osalta.

   Poista
 3. Mä haluisin pöydät nimetä leffojen mukaan, mutta katsoo nyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teidän teemallanne ja häidenne visuaalisella ilmeellä saisi kyllä aikaan vaikka mitä ihanaa!

   Poista
 4. Meille ei varmaan tule pöytänumeroita, kun on vain kolme (isoa) pöytää. Istumajärjestys kuitenkin tehdään ja kartta neuvomaan kunkin paikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillekin juhlapaikan puolesta suositeltiin pitkiä pöytiä, mutta itse haluan useita pienempiä, jolloin meidän on helpompi lyöttäytyä illan aikana pöytäseurueisiin keskustelemaan. :) Ymmärrettävää kyllä, ettette lähde numeroimaan tai nimikoimaan kolmea pöytää. :D

   Poista
 5. Minä haluaisin ehkä puiset pöytänumerot, mutta hitto lun vaihtoehtoja on niin paljon että on vaikea päättää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Minullakin puiset olivat ykkösenä pitkään, mutta sitten mieleen alkoi putkahdella lisää toinen toistaan parempia ideoita. Äh!

   Poista
 6. Tää on kyllä paha, just kun keksii miten ne numeroi niin toteutuksia on vielä sen tuhat lisää! :D Sen verran tiedän varmaksi, että haluan jotain muuta kuin perus 1, 2, 3.. -numerot. Kenties eri maita/kaupunkeja tai sitten eri vuosiluvutkin olisi kivoja. :) Kuvien kera tietty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille tulee näillä näkymin ihan tuo perinteinen numerointi, mutta pöytään sitten laitetaan kuvia meistä juuri kyseisessä iässä. :) Tai siis... ehkä.

   Poista
 7. Täällä myös yksi tuuliviiri ei osaa päättää tätäkään yksinkertaista asiaa :D liian paljon vaihtoehtoja!

  VastaaPoista
 8. Itse ajattelin että olisi kiva nimetä pöydät meille tärkeiden paikannimien mukaan, esim. Helsinki, Mumbai, jne. Katsotaan sitten mihin päädytään. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä hyvä idea. :) Varsinkin teillä, kun saatte mukaan niin paljon kansainvälisiäkin paikkoja.

   Poista