torstai 5. joulukuuta 2013

Lasten hyväksi

Minun piti ensin kirjoittaa ihan muista asioista tälle päivälle, mutta nyt tuli niin painavaa asiaa, että siirrän ostosteni ja pienten projektieni esittelyn huomiselle. Haluan nimittäin täydestä sydämestäni tuoda esille Uusi Lastensairaala 2017 -kampanjan, jonka kaikki taitavat tuntea viimeistään nyt, kun eilispäivänä uutisoitiin Supercellin huimista lahjoitussummista.

Minun on nimittäin aivan pakko nostaaa esille Pukuni-ompelimon takana vaikuttavan Saaran mahtavaa hyväntekeväisyyshanketta. Saara nimittäin halusi kantaa kortensa kekoon uuden lastensairaalan hyväksi. Ja mitä Saara sitten teki? Hän laittoi yhden upeista puvuistaan myyntiin Fiancéen hääpukuliikkeeseen! Tästä puvusta kaikki tuotto menee verottajan osinkojen jälkeen suoraan lastensairaalan keräykseen. Jos minulla ei olisi jo pukua odottamassa toukokuuta, olisin jo kovaa vauhtia kruisailemassa Turkuun! Tältä morsiamelta lähtee kyllä täydet pisteet Saaran suuntaan. Upea, kunnioitettava ja rohkea veto suomalaiselta pienyrittäjältä. Tähän voisi haastaa kaikki muutkin hääalan yrittäjät mukaan! Alla kuva tästä kauniista puvusta, josta saat lisätietoja klikkailemalla kuvaa tai piipahtamalla suoraan liikkeessä.

Kuva
Saaran tempauksesta luettuaan myös meidän häämme taltioiva VideoTimo innostui hyväntekeväisyyskampanjasta niin paljon, että kantaa kortensa kekoon tulevan kesän videointien kautta. Internet-sivuillaan Timo ilmoittaa, että vuoden 2014 häävideointien tuotto käytetään täysimääräisenä uuden lastensairaalan hyväksi! Jos siis haluat olla mukana tekemässä hyväntekeväisyyttä ja saada samalla itsellesi upeita muistoja, suosittelen ehdottomasti kääntymään Timon puoleen.

Tämä morsian antaa valtavat suosionosoitukset sekä Saaralle että Timolle; olette upeita ihmisiä!

12 kommenttia:

 1. Aivan huikeaa! Timon tempauksesta en vielä ollutkaan lukenut! Mahtavaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Mahtavia tyyppejä, kun lähtevät tällaiseen mukaan. :)

   Poista
 2. Ihan huikeita kyllä kaikki, jotka ovat mukana lahjoittamassa rahaa sairaalalle. Oli se sitten pieni summa tai iso summa. Jos meillä olisi budjetissa varaa, niin ihan varmasti varaisimme Timon kuvaamaan häitämme. (Tosin eihän sitä koskaan tiedä mihin budjetti vielä venyy ja paukkuu... ;D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin minäkin ensin ajattelin! ;) Sitten sisäinen prinsessani mourusi, että "mä haluuuuuuuun.." :D Mies sai Volvon ja minä sain Timon! Ihan mahtava vaihtokauppa.

   Poista
 3. Mahtava kamppis. Ja on muuten aivan upea hääpukukin!!

  VastaaPoista
 4. Upea tuo morsiuspuku ja hienosti tehty sekä Saaralta että Timolta :) Laitoin sulle blogissani haasteen: http://vintage-punk-rock.blogspot.fi/2013/12/haasteisiin-vastaaminen.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Olenkin tuon jo täytellyt, mutta vastailen jossain vaiheessa noihin esittämiisi kysymyksiin.

   Poista
 5. Vautsi, pisteet molemmille! :) tekisi mieli varata Timo ihan vain tuosta syystä, mutta harmi kun budjetti ei jousta enää tippaakaan :<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän tuon tunteen... Pientä kriisiä on ollut ilmassa. :D

   Poista