sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Seuraa blogia - ja tsekkaa myös muutamat joulukalenterit!


Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Seuraa blogiani Blogilistan avulla

Nämä linkit Blogilistalle ja Bloglovin'-palveluun löytyvät juo tuosta blogin ylätunnisteesta, mutta ajattelin kummatkin linkittää vielä tekstiin, kun blogiin näyttää eksyvän kävijöitä aika huimaa tahtia tuon Wedding Blog Awards -kilpailun ansiosta.

Kuva

Lisäksi haluan innoissani mainostaa sekä uusille että vanhoille lukijoille muutaman hääblogin upeita joulukalentereita. Varpunen Projektina häät -blogissa on oman bloginsa ensimmäisessä luukussa esitellyt upean kakkukoristeen ja Makea Designin Janina omassa blogissaan upeita tulosteita. Suosittelen ehdottomasti seurailemaan kumpaakin kalenteria aina jouluun asti! Kummatkin näistä blogeista ovat myös ehdokkaina Wedding Blog Awards -kilpailussa - käykäähän tutustumassa. Ja muistakaa, että äänestää saa päivittäin tammikuun loppuun saakka!

Näin ihanasti alkoi vuoden viimeinen kuukausi, ja toivottelenkin nyt kaikille ihanaa sunnuntaita. Viikon viimeisiä tunteja viedään! Tämä morsian nauttii illasta kirjan, teemukillisen ja lakkahillolla höystetyn leipäjuuston kera.

4 kommenttia:

 1. Ihanaa, että tykkäsit! Kiitos linkityksestä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eihän noin ihanista jutuista voi olla tykkäämättä! :)

   Poista
 2. Kiitos kauniista sanoista ja vinkkauksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi siitä, että jaat noin ihania juttuja blogisi kautta! :)

   Poista