sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Mistä on meidän häät tehty?

Blogin lukijamäärä kasvaa jatkuvasti, eikä kaikilla varmasti ole aikaa käydä läpi kaikkia vanhempia julkaisujani. Sen vuoksi ajattelin tehdä pienen kuvakollaasin, jossa on näkyvillä häidemme teemavärit sekä muut inspiraationlähteet. Näin uusien lukijoiden on helpompi saada kokonaiskuva meidän hääsuunnitelmistamme.

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
En ole missään vaiheessa saanut nimettyä varsinaista teemaa häillemme, sillä juhlaamme on otettu vaikutteita niin monista eri teemoista. Meillä on vähän vintagea, vähän maalaisromanttisuutta, vähän myös modernia värimaailmaa. Teemavärithän meille valittiin heti hääsuunnittelun alkumetreillä: limenvihreää, harmaata ja valkoista. Näitä värejä tullaan hyödyntämään niin kattauksessa ja koristeluissa kuin karkkibuffetissakin. Merkittävimpiä yksittäisiä koristeita tulevat olemaan nuo alakuvissa näkyvät silkkipaperista valmistetut pom-pomit. 

Häissämme on kuitenkin yksi hallitseva tekijä. Se näkyy kattauksessa, paperituotteissa, kengissä ja hääpuvussa. Se tulee osaksi kuvausnurkkaa, karkkibuffettia ja juomasaareketta. Tämä ihana, keskeinen asia on tietenkin pitsi. Olen aivan hullaantunut pitsiin, ja se kyllä näkyy hääjuhlassamme.

Tuntuu mukavalta katsella tuota ylläolevaa kuvaa. Siinä näkyy meidän hääjuhlamme linjauksia: yksinkertaisia kukka-asetelmia, keväisiä värejä ja tietysti sitä pitsiä. Tämän kuvakollaasin tekeminen selkiytti yllättävän paljon omiakin ajatuksia. Tätä katsellessa tunnen, että olemme tehneet asioita oikein ja onnistuneet suunnittelemaan meitä kuvastavat häät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti