torstai 12. joulukuuta 2013

Oi, mikä ihana ilta...

Tänään olikin oikein erikoislaatuinen päivä. Hienon päivämäärän lisäksi tänään oli sisarenpoikani yksivuotissyntymäpäivä, mitä kiinnostavin koulutuspäivä töissä ja ihanat askartelukekkerit Hey Lookin studiolla! Loistavan päivän päättävät toivottavasti loistavat yöunet, sillä tämä morsian on kyllä aivan totaalisen väsähtänyt näistä päivän riennoista.


Minua hieman harmittaa, etten kuvaillut lainkaan Hey Lookin kaunista studioympäristöä, vaikka valtavassa laukussani kamera piiloilikin. Jotenkin kaikkien niiden maukkaiden juustojen, kuuman glögin ja hauskan askartelun lomassa unohtui kyllä kuvaaminen ihan täysin. Onneksi kotona sai sitten nappailla kuvia päivän tuotoksista, jotka kyllä kotimatkalla ottivat hieman osumaa...


Kuvat ovat erittäin rakeisia, kun en vaivautunut laittamaan valoja päälle muualle kuin eteiseen. Muuten koko asunto oli valaistu vain ja ainoastaan kynttilöin, sillä Hey Lookin studion joulutunnelma tarttui pysyäkseen. Vieläkin tunnen nenässäni ne huumaavat tuoksut! Ja aikamoisen väsynyttä mieltä toki piristivät jutustelun ja naureskelun keskellä kyhätyt askartelut.

Ihan ensimmiseksi pääsin käsiksi kahvipussiin, jonka sain täyttää käsittämättömän hyväntuoksuisella kahvilla ja koristella sitten mieleiselläni tavalla. Hey Lookin Lotta tuota kahvia minulle hehkuttikin, mikä tekee sen säilyttämisestä vielä vähän hankalampaa. Ja se pitäisi muka avata vasta jouluaattona! Koristukset hieman kärsivät automatkalla, mutta onneksi kahvia ei sentään varissut laukun uumeniin.

Sen jälkeen pääsinkin tekemään glitter-viiriä, johon itse sai valita tekstin. Seinällä roikkui mallikappaleena kultaisella hileellä koristeltu viiri, jossa luki "cheers". Tämän innoittamana päätinkin sitten ilmaista saman suomeksi. Ties vaikka viiri ilmaantuisi häissämme juomatarjoilun yhteyteen! Nyt se on kauniisti taiteltu kahden painavan kirjan väliin tasoittelemaan matkan aiheuttamia mutkia. Tämän tekeminen innoitti minua kyllä käyttämään tekniikkaa jatkossakin! Pöytänumerothan meiltä vielä puuttuvatkin...

Kiitos Hey Lookin ihanaisille naisille loistavasta illasta, huikeista askarteluista ja uskomattoman hauskasta seurasta! Pari tuntia vierähti huisin nopeasti hyvässä seurassa (suuri kiitos myös sinne Häät-lehden suuntaan!) ja ilta tuntuikin loppuvan hieman kesken, kun piti pitkän päivän päätteeksi lähteä kotiin halailemaan kaksveetä. Arvatkaa vain, olivatko minun, kröhöm, hieman glitter-kuorrutteiset farkkuni kotona suuren ihmetyksen aihe? Veikkaan, että studion pöytä jäi jäljiltäni vähintään yhtä hankalaan kuntoon kuin nämä minun tee-se-itse -kimallehousuni.

PeeÄs. Käykää kurkkimassa myös Makea-blogin mahtava arvonta, jossa voi voittaa 200 euron lahjakortin graafiseen suunnitteluun!

8 kommenttia:

 1. Vitsit mua niin harmittaa etten päässyt mukaan pikkujouluihin töiden takia. :( Harmittaaa ihan sikana.
  Ihanat glögipirskeet on varmasti ollu. Lotta ja Michaela on ihan helminaisia <3

  VastaaPoista
 2. Oi kuulostipa kivalta illalta. Glögi <3 Ja kynttilät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ja ihan pian koko ihana joulu onkin ohi!

   Poista
 3. Kuulostaapa mukavalta, kiva kuulla että teillä oli onnistunut iltapäivä! Harmitti kyllä ettei päässy osallistumaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen joutunut jättämään väliin niin monet avajaiset, kemut ja tapaamiset, että oli ihanaa kerrankin päästä paikalle! Vaikka pitkän koulutuspäivän jälkeen olikin jo valmiiksi aika uupunut olo. :D

   Poista
 4. Suihkauta vähän lakkaa glitterin päälle, niin saat kimallehousut pidemmäksikin aikaa:) Oli mukava tavata sinut Maarit ja ihanaa joulun odotusta teille! HeyLookin pajan kynttilähämy jatkuu ihanasti kotikuvissasi, pitääkin lähteä tästä kotiin sytyttelemään kynttilöitä, ennenkuin muu perhe sinne ennättää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuin myös! Toivottavasti pian taas törmätään! Kimallehousut olivat jääneet yöksi sohvalle, joten säihkyvien housujen sijaan meillä on oikea bilesohva.

   Poista