perjantai 27. joulukuuta 2013

Paluu arkeen

Nyt joulun pyhäpäivät ovat auttomattomasti takanapäin, ja on aika vähitellen hivuttautua takaisin arkeen. Onneksi saamme kaksveen kanssa lomailla hieman vielä ensi viikollakin, sitten täytyy taas totutella työntekoon ja palata arkirutiineihin. Siinä vaiheessa alkavatkin olla jo aika jännittävät ajat käsillä!


Toivon kovasti, että teillä kaikilla oli yhtä rauhallinen ja rentouttava joulu kuin meillä. Viime päiviin on kuulunut rutkasti naurua, läheisyyttä, tärkeitä ihmisiä ja upeita hetkiä. On availtu joululahjoja, syöty herkullisia aterioita ja tavattu läheisiä. Perheen kesken olemme viettäneet pyjamapäiviä ja kokkailleet kaksveen uudenkarheilla keittiövälineillä pannukakkuja.


Toki jouluun liittyy oleellisesti myös muistot äidistä: kuinka äiti laittoi tiettyjä ruokia, kuinka asetteli servetit, kuinka nauroi loppuillasta, kun stressi hälveni. Haikeus ja ikävä nousivat pintaan useita kertoja, eikä kyyneliltä vältytty. Olisitpa täällä, äiti.

Hääsuunnittelu alkaa pikku hiljaa palailla prioriteettilistan kärkisijoille. Vielä muutaman päivän yritän ottaa rauhallisemmin ennen kuin palaan tositoimiin. Blogi päivittyy kuitenkin tasaiseen tahtiin, sillä tämän häähullun ajatukset täytyy joulukaaoksen jälkeen laittaa taas järjestykseen.

Muistakaa myös, että Save the Date -luomuksia voi edelleen äänestää tämän viikon loppuun asti Love Me Do -tapahtuman Internet-sivustolla. Suosikkihääblogianne voitte käydä äänestämässä vielä reilun kuukauden ajan saman sivuston kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti