keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Tilannepäivitys kampaajalla

Kävin tänään luottokampaajallani, jolle tietysti annoin päivityksiä hääsuunnittelun etenemisestä. Siinä puhuessani tuli tunne, että meillä alkaa oikeasti olla palaset aika hyvin kohdallaan: on juhlapaikka ja tarvittavat palveluntarjoajat, morsiamen pukeutuminen kuosissaan, koristukset kutakuinkin hankittuna ja iso osa projekteistakin valmiina. Suurista hankinnoista puuttuu enää sulhasen puku. Omat kampaus- ja meikkauskuvionikin alkavat pikku hiljaa loksahdella paikoilleen.

Kuva

Mietin tänään, että meille on varmasti aika mielenkiintoista kantaa postia, kun viikottain saapuu mitä kummallisimpia paketteja ympäri maailmaa. Miellyttävää moisen tavaramäärän kantaminen tuskin yhdellekään iteljoonille on. Tänäänkin saapui Etsyn kautta tilailemani solmio sulhaselle, onneksi varsin kevyessä kuoressa. Solmio on ihan täydellinen, joten myös bestmanit tulevat saamaan omansa.

Avustajista puheen ollen, heidän pukeutumisbudjettiinsa on nyt tullut hyvin paljon muutoksia. En näitä suunnitelmia kuitenkaan kirjaa tuonne budjettilaskelmaan, sillä tahdon, että siellä näkyvät alkuperäiset suunnitelmat. Joka tapauksessa melkoisia muutoksia on luvassa, näistä lisää myöhemmin. Myös ne kauan aikaa sitten tilailemani avustajien lahjat ovat päätyneet muuhun käyttöön - vaikka varmasti olisivat olleet mieluisia lahjoja. Avustajien lahjomisesta kirjoittelen kuitenkin ihan oman juttunsa jossain vaiheessa.

Kuva

Tällä hetkellä minulla on jotenkin hurjan seesteinen olo häiden suhteen, vaikka rahaa palaa ja paljon on vielä tehtävänä. Tänään taas ymmärsin, kuinka nopeasti nämä kuukaudet vierivätkään ja kuinka ikimuistoinen päivä kaiken tämän avulla saadaan aikaan. Vaikka rahaa palaa paljon, aika moni asia on kuitenkin sellainen, josta pienen osan voi saada takaisinkin. Kulutusjuhlalla on näin ollen myös ne positiivisemmatkin puolensa.

Ilokseni voin ilmoittaa myös, että häämatkasuunnittelutkin ovat lähteneet rullaamaan, vaikka alkuperäiset suunnitelmat jouduttiinkin laittamaan täysin uusiksi. Toivottavasti pääsen kertomaan näistäkin teille pian.

Kuva

Näin rauhallisissa tunnelmissa toivottelen kaikille ihanaa marraskuista iltaa. Loppuviikosta voitte jo kuulostella arvontaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti