maanantai 4. marraskuuta 2013

Lisää täytettä kaappeihin!

Kuva

Huomenna pitäisi yrittää palata takaisin työmaalle, joskin puolikuntoisena. Onneksi tätä viimeistä lepopäivää piristi kaksi pakettia, joita olin odottanut kuin kuuta nousevaa.

Ensimmäiseksi esiteltäköön tämä pienen prinsessan mekko. Olin varannut mekkoon viisikymmentä euroa ja katsellut jos jonkinlaisia sivustoja löytääkseni sopivan. Sitten löysin onneksi käytettynä näin kauniin mekon! Myös neiti kaksvee on erittäin innoissaan saapuneesta mekosta. Vielä se on hieman iso, mutta vaikuttaa siltä, että se on juuri sopiva ensi keväänä. Mikä hienointa, rahaa tähän meni yli puolet vähemmän kuin alunperin suunnittelin.


Toinen paketti sai sisällöllään kyllä tämän sateisen päivän muuttumaan hyvinkin aurinkoiseksi. Minä sain nimittäin uskomattoman kauniin, 1940-luvulta lähtöisin olevan Olympia Progress -kirjoituskoneen. Tämä voittaa meneen tullen sen isän kellarissa majailevan oranssin hirvityksen. Ja vaikka tämä periaatteessa hankittiinkin vain häitä varten, tulee tämä saamaan paikkansa myös kodin sisustuselementtinä.Nyt voinkin sanoa jo varmaksi sen, että meille ei tule vieraskirjapuuta eikä mitään täyteltäviä lappusia. Kuvausnurkan lisäksi meille tulee kirjoituskone (jo tehtyine) viestilappusineen. Pinterest on täynnä valloittavia esillepanoja, joita voitte kukin tutkailla esimerkiksi hakusanoilla "wedding day typewrite". Olen valtavan innoissani tästä! Jossain vaiheessa laittelen vielä lisäinfoa tästä vieraskirjan toteutuksesta.

16 kommenttia:

 1. Upea kirjoituskone, teille tulee ihana vieraskirja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tuo on ihan mahtava idea ja kirjoituskonekin on älyttömän kaunis! Kaiken lisäksi rakastan kirjoituskoneen ääntä, se kuulostaa rentouttavalta yhdessä kattoikkunaan ropisevan sateen kanssa. Oi, tätä onnea,

   Poista
 2. Oi miten siisti kirjoituskone! Ja myös tuo mekko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksveellä oli hieman vaikeuksia ymmärtää, miksi mekkoa sai vain kokeilla, mutta ei käyttää majaleikeissä. Kirjoituskoneella sai sentään naputella niin paljon kuin lystäsi. :) Tuo kirjoituskone on kyllä melkoinen aarre.

   Poista
 3. Vau, tuo kirjoituskone on upea! : ) Se on aina plussaa, jos jotain hankintalistalta löytää halvemmalla kuin suunniteltua. : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan. :) Yleensä kun suunniteltu budjetti tuntuu ennemminkin ylittyvän kuin alittuvan...

   Poista
 4. Upea puku tulossa pikkuneidille ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään. :) Erityisesti tykkään tuon pituudesta. Se tulee ensi keväänä ylettymään noin nilkkoihin asti. Helma siis säilyy suhteellisen puhtaana, mutta jalat saavat silti suojaa. Toukokuussa kun tuskin vielä kovin lämmin on (paitsi jos hyvä tuuri käy).

   Poista
 5. Aivan ihanat löydöt! Varsinkin tuo kirjoituskone on huippuhieno! Kelpaisi ehdottomasti meidänkin kotiin sisustuselementiksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä vanhoja koneita on kyllä myynnissä runsaasti. :) Toimivista saa usein pulittaa hieman enemmän kuin pelkästään sisustuselementeiksi kelpaavista, mutta ovat mielestäni kyllä panostamisen arvoisia. Uusia värinauhojakin saa vaikka kuinka vanhoihin koneisiin, mikäli kone muuten toimii. :)

   Poista
 6. Hei, ihana kirjoituskone! Olen tori.fi:stä katsellut mutta siellä on kanssa noita oranssisia :D Tuo on mahtava löytö! Sopii varmasti teidän häihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän alueella ei ollut oransseja myynnissä, mutta yhtä karmaisevia sinisiä löytyi kyllä! :D

   Poista
 7. Ihana tuo kirjoituskone tosiaan! Oi, niin tyylikäs! :)

  VastaaPoista