keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Love Me Do & Wedding Blog Awards!

Kuva

Tämäkin vuosi alkaa pikku hiljaa lähestyä loppuaan. Edessä on upea ja mahtava joulunaika upeine ja mahtavine tapahtumineen. Minä olen koko sydämestäni ja kaikessa tee-se-itse -hengessäni jouluihminen, joten nämä edessä olevat vajaat seitsemän viikkoa tulevat olemaan insipiroivaa aikaa. Ehkäpä joukkoon livahtaa muutama jouluinen hääpostauskin!

Kun vuosi sitten vaihtuu, alkaa häärintamalla tapahtua. Meidän hääpäivämme sen kuin lähenee, ja heti vuodenvaihteen jälkeen juostaankin yhdessä jos toisessa häätapahtumassa. Hääaiheisia tapahtumia ja messuja on niin Tampereella, Lahdessa kuin Helsingissäkin. Muualle tuskin olen menossa - tai mistäs sitä ikinä tietää! Erityisen innolla odotan helmikuussa Suvilahdessa järjestettävää Love Me Do -tapahtumaa. Se poikkeaakin melkoisesti perinteisistä häämessuista, käykää vaikka kurkkaamassa tapahtuman Internet-sivuilta. Tämä morsian ainakin suuntaa katsastamaan tarjonnan, vaikka omat suunnitelmani eivät enää lisävahvistusta kaipaakaan. Ihana päästä tutkimaan hääjuttuja, tapaamaan blogimorsiamia ja erityisesti huikeita palveluntarjoajia, jotka mahdollistavat meille kaikille upean juhlapäivän!

Kuva

Love Me Do -tapahtumaan liittyy myös uusi ja innostava Wedding Blog Awards. Hääbloggarit kymmenen eniten ääniä saaneen blogin takaa tullaan kutsumaan Suvilahteen paikan päälle VIP-vieraina kuulemaan kenen blogi kruunataan vuoden 2014 voittajaksi! Käykää siis ehdottamassa omaa suosikkianne antamani linkin kautta, Love Me Do -tapahtuman Facebook-sivuilla tai sähköpostilla osoitteeseen: info@lovemedo.fi .

Lisäksi muistuttaisin teitä blogini arvonnasta, joka päättyy ensi viikon maanantaina. Arvontaan osallistumalla voitte voittaa itsellenne ihania, käsintehtyjä vartalonhoitotuotteita. Kommenteissa esitettyjä juttutoiveita alan toteuttamaan tasaiseen tahtiin ihan lähiaikoina. Ihania juttutoiveita olettekin esittäneet! Niitä saa toki esittää runsain mitoin, vaikka arvontaan osallistuminen ei innostaisikaan.


14 kommenttia:

 1. Pitäis kyllä ostaa tonne liput mahdollisimman pian. Itse koitan päästä käymään myös Turun häämessuilla ja tietenkin Helsingin myös. Malttamattomana ja haikeana odottelen ensi vuotta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pääsisin itsekin Turkuun. Lapsiperhearki vain tuppaa menoja hieman rajoittamaan. :)

   Poista
  2. Tervetuloa poikkeamaan ständilläni Turussa. :)

   Poista
  3. Ehdottomasti, jos paikalle eksytään! Muistanko oikein, että olet tavattavissa myös Wanhassa Satamassa? :)

   Poista
  4. Oikein muistat, tosin omaa ständiä siellä ei minulla ole, vaan olen esillä Uniqday:n yhteistyökumppanina. Saatan silti pyöriä messuilla muuten vain katselemassa. Turun häämessuilla VideoTimon osaston numero on 42.

   Poista
  5. Toivottavasti siis törmätään molemmilla messuilla! :)

   Poista
 2. En ollutkaan vielä kuullut tuosta Love Me Do messusta! Lisätäänpä se siis ensi vuoden messusuunnitelmiin Helsingin häämessujen lisäksi :)

  VastaaPoista
 3. Oiiii, joulu! Me lähdetään sunnuntaina kahdeksi viikoksi reissuun ja lauantaina onkin ohjelmassa pakkailujen ohella siivoilua ja jouluvalojen virittelyä. Pitäähän nuo valot olla valmiina paikoillaan, että voi reissusta palattuaa karkottaa pimeyttä tyrkkäämällä töpselit seinään :). Joulu on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihana loppuvuosi teillä! Varmasti helpottaa kotiinpaluuta, kun on jouluinen tunnelma vastassa. :) Olen samaa mieltä siitä, että joulu on ihanaa aikaa.

   Poista
 4. nuo messut jää täällä suunnalla välistä, seuraavan vkl nimittäin lähdemme thaimaan matkalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, kelpaisi kyllä minullekin! Kuinka pitkän reissun teette?

   Poista
 5. Love Me Do kuulostaa todella kiinnostavalta, mutta tulee harmi vaan aivan liian myöhään. Meillä vietetään hääjuhlia samaisena päivänä. Ei silleen, että menisin mieluummin messuille silloin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, mikä sattuma! :D No, pidätte huolen siitä, että teillä on paremmat kemut!

   Poista