maanantai 18. marraskuuta 2013

Arvontamuistutuksia kaksin kappalein!

Kuva

Tämän morsiamen mielenterveys alkaa pikku hiljaa rakoilla täällä neljän seinän sisällä. Olen sekä oman että tyttären hyvinvoinnin varmistamiseksi pyytänyt miestä viemään tyttären näinä muutamina arkiaamuina perhepäivähoitajalle. Kaksivuotiaita vauhtimimmejä ei nimittäin ole tehty elämään sisätiloissa.

Vaikka kerrankin saan olla kotona ihan yksinäni, ei tämä köllöttely enää tunnu mukavalta. Kaikista karmaisevinta on sen asian tajuaminen, että meidän valssiharjoituksemme viivästyvät nyt melkoisesti. Ennen joulua ei nimittäin ole mitään asiaa ottaa yhtäkään valssiaskelta, niin sanoi rouva lääkäri. Täällä minä siis istun viikkaamassa pyykkiä ja selailemassa inspiroivia hääsivustoja. Häähömpöttelyn keskellä on välillä ihana keittää kuppi kahvia, pujahtaa lämpöisen peiton sisälle ja nautiskella upeasta marraskuun aamupäivästä parvekkeella istuskellen.

Vaikka lupasinkin sitä DIY-postausta, joudun (vaihteeksi) hieman lykkäämään sitä. Kannettava ei ole oikein tehnyt yhteistyötä kanssani tänä aamuna, joten en saa koneelle minkäänlaisia kuvia muistikorttien tai -tikkujen kautta. Tämä ei ainakaan edesauta mielenterveyteni säilymistä, sillä stressitaso on aika korkealla. Olisin mielelläni laittanut kuvia myös tuosta kahvihetkestäni parvekkeella, mutta tekniikka päätti toisin.

Sen sijaan voin muistuttaa teitä omasta arvonnastani, joka päättyy illalla yhdeksältä. Lisäksi voin ilokseni ilmoittaa, että tsiljoona kertaa upeampi arvonta on Pauliinan White & Knight -blogissa, jossa voi voittaa upean hiuskoristeen Ninkalta. Äkkiä osallistumaan! Minun suosikkini löytyy tästä alta.

Kuva

4 kommenttia:

 1. Kotona oleilu on harmillista, etenkin jos tuntuu, että pitäisi tehdä sitä, tätä ja tuota. Mutta, itse uskon että kaikki tapahtuu syystä. Ehkäpä sinulla on nyt pakkorako aikaa lepäämiselle tai muulle sellaiselle. Ehkä kone toimii myöhemmin ja ehkä saat jonkun aimo-oivalluksen johonkin asiaan. :) Onneksi asioilla on tapana järjestyä, enemmin tai myöhemmin, mutta järjestyvät kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä ihan totta, olen nimittäin hirvittävän huono lepäämään. Tässä oppii myös kummasti arvostamaan työntekoakin enemmän... :D

   Poista
 2. Kiitos kaunis <3 toivottavasti saat pian itsesi kuntoon :>

  VastaaPoista