tiistai 26. marraskuuta 2013

Hiljainen morsian täällä, hei.

Kuva
Mitä suurimmat ja nöyrimmät pahoittelut siitä, että blogissa ollaan jälleen vietetty hiljaiseloa. Tänä aikana on sattunut ja tapahtunut sekä omassa elämässä että lähipiirissä niin paljon asioita, ettei ole oikein ollut voimia kirjoittaa. Täytyy myöntää, että näinä päivinä on pohdittu jopa häiden siirtämistä vuodelle 2015 tai jopa vuodelle 2016. Ymmärtänette, että silloin ei puhuta mistään ihan pienistä suruista ja murheista.

Häät kyllä järjestämme, se on varmaa. Tällä hetkellä järjestämisessä on vielä aika monta mutkaa ja solmua, jotka pitää selvittää - ja vieraslistaakin pitää nyt jälleen kerran laittaa uuteen uskoon. Näissä asioissa on vielä niin paljon pohdittavaa ja päätettävää, että kirjoittelen niistä myöhemmin. Toivottavasti jo loppuviikosta asiat olisivat uudelleen järjestyksessä ja tämän morsiamen kyyneleetkin kuivatettu.

Alkuviikon positiivisin uutinen on ehdottomasti se, että Vaimomatskua on valittu ehdokkaaksi Wedding Blog Awards -kilpailuun, jonka järjestää Love Me Do -häätapahtuma. Valitettavasti sivusto ei tällä hetkellä avaudu millään tietokoneemme selaimella, vaikka tekisin mitä säätöjä. Joudutte siis vielä hetkisen odottamaan linkityksiä ja bannereita, mutta onneksi aikaa on vielä. Äänestys nimittäin alkaa joulukuun ensimmäisenä päivänä. Silloin siis kaikki aktiiviset ja innokkaat lukijat äänestelemään, mikäli koette, että blogi on ääntenne arvoinen. Upeita ehdokkaita kisassa on runsain mitoin!

Kuva

Tässä siis pikakuulumisia kiireiden keskeltä, toivottavasti huomenna voin jo kirjoitella hieman positiivisemmista aiheista. Toivotan teille kaikille ihanille lukijoille kaunista pakkaspäivää! Näin kuuluu marraskuisen pakkasen nipistellä nenää, eikö vain?

Edit.
Nyt löytyy linkkiä Love Me Do -sivustolle bannerin kera, mutta muistakaa, että arvontaisvustolle pääsette vasta joulukuun ensimmäisenä päivänä. Sunnuntaina tulee siis linkkiä myös arvontasivuston puoleen, joten silloin kaikki suosikkiaan äänestämään!

14 kommenttia:

 1. Tsemppiä morsiamelle ! Sekä onnittelut ehdokkuudesta :)

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä sinne, toivottavasti kyyneleitä olisi nyt vuodatettu tarpeeksi ja hymyä olisi vuorostaan luvassa! Onnea ehdokkuudesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, eiköhän ne asiat pikku hiljaa taas asetu oikeisiin uomiinsa. Laittelen iltasella tai viimeistään tulemaan sähköpostia niistä työvuoroista!

   Poista
 3. Hurjasti halauksia ja tsemppiä sinulle <3 kaikki varmasti järjestyy parhain päin.
  Ja hurjasti onnea tulevaan äänestykseen, mahtava juttu!

  VastaaPoista
 4. Voimia elämänmyllerrysten keskelle. Toivottavasti kaikki järjestyy.
  Ja onnea kanssakilpailijalle ehdokkuudesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuin myös! :) Eiköhän ne asiat tästä lähde jotenkin järjestymään. Välillä kyllä meinasi usko loppua.

   Poista
 5. Voi ei, ikävä kuulla :< Toivottavasti saatte kaiken järjestymään teille parhain päin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se nyt jo alkaa siltä näyttää, onneksi. :) Aika katastrofaalisia tunteita käytiin viikonloppuna kyllä läpi.

   Poista
 6. Voi sentään. :( Toivottavasti asiat järjestyvät ja mieli nousee taas hiljalleen. Toivottavasti kuitenkin hääblogiehdokkuus piristi. Onnea siitä! :)

  VastaaPoista
 7. Voi harmi! Ei tiedä mitä sanoa, kun ei tiedä mitä tapahtunut. Mutta yksi asia on itselleni sopinut moniin viime vuosien vaikeisiin aikoihin. Elämä on välillä rankkaa, todella rankkaa, mutta ne hyvät ajat voittaa kuitenkin voittaa ne huonot. Ja sitten kun on seesteisempi aika, osaa arvostaa sitä taas tuhat kertaa enemmän. Voimia ja jaksamisia sinne..

  Niin.. onnea ehdokkuudesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se menee. Ja kyllä asiat nyt jälleen tuntuvat kulkevan hyvin, kun nuo viikonlopun myllerrykset saatiin kutakuinkin järjestykseen.

   Kiitos! :)

   Poista