perjantai 22. marraskuuta 2013

Joulu on taas, joulu on taas...

Kuva
Ajattelin ensin julkaista kirjoituksen neiti kaksveen roolista häissämme, sillä sitä oli moni teistä toivonutkin. Sen sijaan luvassa on jotain aivan muuta. Tämä morsian suuntaa nimittäin illalla työpaikan pikkujouluihin ja sai lisäintoa vielä kuullessaan lähi-Prismassa joululauluja. Koska illalla ollaan pienissä jouluissa, ajattelin laittaa muutaman jouluisen inspiraatiokuvan.


Kuva

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Vaikka itse jouluihminen olenkin, ja häähulluksikin joudun tunnustautumaan, en lähtisi näitä kahta juhlaa yhdistämään. Jouluun kuuluu rento ja rauhallinen yhdessäolo, ei suuren luokan häähössötys. Sitä paitsi, miten jouluhäät ajoittaisi? Paljon ennen joulua järjestettyinä olisi hieman hassua, kun olisi joulukuusi ja kaikkea muuta superjouluista. Vähän ennen joulua taas menisi turhan stressaavaksi, eikä monikaan varmasti pääsisi paikalle.

Toisaalta olisi kiva joskus päästä jouluisiin häihin. Vieraana jouluisesta juhlatunnelmasta osaisi varmasti nauttia täysin rinnoin. Ja olisivathan ne kyllä ihan mielettömän kauniit juhlat kaikkine valoineen ja kynttilöineen! Mielelläni kuulisin, millaisia ajatuksia teillä muilla herää jouluteeman ympärille rakennetuista häistä?

8 kommenttia:

 1. Mietin ensiksi, että kuinka ihanaa olisikaan järjestää joulutunnelmaiset häät! Jouluihminen, kun on, niin tällä teemalla koristelu olisi varmasti jotain aivan omaa luokkaansa! Toisaalta tahdon jouluna keskittyä jouluun ja häissäni keskittyä häihin. Ja lisäksi en tahtoisi yhdistää tulevaisuudessa hääpäivän juhlintaa jouluun ja joululahjoihin, hihi ;)
  Myöskin jouluhäiden ajoitus voisi olla haastavaa, milloin ei olla liian lähellä jokaisen perhejoulua, mutta ei myöskään liian kaukana, että koristeet eivät olisi liian yliampuvia... Mutta mielellään kyllä joskus kävisin jouluhäissä, olisi varmasti lämmin tunnelma :)
  ps. mukavia pikkujouluja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Katsotaan onko jalka huomenna entistä kipeämpi. ;)
   Samoja ajatuksia liittyy minullakin tuohon joulun ja häiden yhdistämiseen. Se asettaisi kyllä monella tapaa haasteita. Ja mieskin voisi tosiaan kuitata hääpäivämuistamisen joululahjalla ja väittää, ettei muka edes unohtanut. ;)

   Poista
 2. Mulla on myös tänään pikkujoulut! ;) Pidähän hauskaa. Joo en minäkään kyllä jouluhäitä haluaisi... Monet juhlat vielä pystyisin yhdistämään häihin, mutta joulu ei kuulu niihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla aika moni muukin yleinen juhlapäivä, juhannus esimerkiksi, kuuluu ehdottomasti ei -listalle. Lähinnä siksi, että ihmisillä on niin paljon omia perinteitä liittyen tällaisten päivien viettoon, enkä perinteiden vaalijana tahdo toistenkaan kuvioita sotkea.

   Poista
 3. Musta rentous ja joulu ei sovi samaan lauseeseen ;)
  Siksi jouluhäät ois ihan parhaat! Vierailla ois todennäköisesti vapaata, ruokaa, juomaa, tunnelmaa ja yhdessä oloa. Peittoais joulun milloin tahansa.
  Mä kun en oo jouluihminen en sitten mitenkään päin niin mun ois kyllä joulua pitänyt tajuta ehdottaa hääpäiväksi, että olisin alkanut siitäkin nauttimaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hauskaa, en olekaan tajunnut ajatella asiaa tuolta kantilta lainkaan! :D

   Poista
 4. Samaa mieltä Korpun kanssa! Muakaan ei joulu iske, nimenomaan kun siitä usein on tehty niin kamalaa pakkopullaa ja suuria odotuksia ja stressiä. Täytyy sitä ja täytyy tätä, huolimatta siitä mitä oikeasti edes haluaisi.. Jouluhäät etenkin vieraan roolissa olisi kyllä mahtavat, kerrankin jotain erilaista. Ei tarttis niiden mummojenkaan stressata niin kovasti että onko nyt kaikkia miellyttävät laatikot tehtynä yms :) Ja vitsi mimmoset koristelut kyllä saisikaan!

  VastaaPoista
 5. Onnittelut Wedding Blog 2014 -ehdokkuudesta!
  Blogiasi on ehdotettu vuoden hääblogiksi kategoriassa yksityiset blogit. Tulethan noutamaan ehdokastunnisteesi osoitteesta http://www.lovemedo.fi/artikkelit/wedding-blog-awards-ehdokkaat-julkistettu. Lisättyäsi ehdokastunnisteen blogiisi, linkitä se Love Me Do -sivustolle, jotta lukijasi voivat myöhemmin äänestää blogiasi. Äänestys alkaa 1.12.2013 osoítteessa www.lovemedo.fi. Wedding Blog Awards 2014 järjestää Love Me Do -häätapahtuma.

  VastaaPoista