lauantai 30. marraskuuta 2013

Love Me Do & Save The Date -kilpailu

Monissa blogeissa ollaan viime viikkojen aikana hekumoitu ensi vuoden Love Me Do -häätapahtumasta - niin myös täällä. Sain jo aiemmin haasteen tapahtumaan liittyvästä Save The Date -kilpailusta, johon aloinkin heti ideoimaan omaa versiotani. Monta kyhäelmää tuli tehtyä, lähes yhtä monta hylättyä. Nyt alkaa kuitenkin tuntua siltä, että kisaversio on viimeistelyä vaille valmis!

http://lovemedo.fi/artikkelit/save-date-kilpailu

Varsinaiseen Save The Date -kilpailuun liittyy myös arvonta, jonka palkintona on Lushin ylellinen hemmottelupaketti. Bloggarit voivat osallistuessaan kerätä yhteensä kolme arpaa itselleen. Arpoja saa seuraavanlaisesti:
 1. arpa irtoaa, kun tekee Save The Date -kilpailusta blogipostauksen.
 2. arpa napsahtaa, kun haastaa blogipostauksen yhteydessä kolme muuta bloggaajaa mukaan kisaan.
 3. arvan saavuttaa, kun edellisten lisäksi lähettää oman Save The Date -luomuksensa mukaan kilpailun äänestykseen.
Arvontaan voi osallistua ilmoittamalla kilpailuartikkelin kommenttikenttään, suoraan sähköpostitse tai Love Me Do -tapahtuman Facebook-sivulle arpojen määrän ja oman, arvontaan osallistuvan bloginsa. Osallistuessanne kisaan muistakaa katsoa tarkemmat ohjeet kilpailusivulta!

Vaimomatskua-blogista osallistutaan siis yhteensä kolmella arvalla, joten nyt sitten jännätään vain äänestyksen alkamista! Ja jotta voisin osallistua kaikilla näillä kolmella arvalla, haastan kisaan mukaan White & Knight -blogin Pauliinan, as long as we're happy -blogia kirjoittelevan A:n sekä Tie Vaimouteen -blogin takana kirjoittelevan Tinkaliinan.

Onnea kaikille osallistujille sekä arvontaan että itse Save The Date -äänestykseen!

4 kommenttia:

 1. Kiitos! Pitääkin alkaa ideoimaan... Onnea arvontaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kiva kun tartut haasteeseen. :)

   Poista
 2. Hei kiitos haasteesta! Pitääkin alkaa tutkiin tätä vähän tarkemmin, että josko sitä saisi jonkin hyvän idean! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kannattaa! :) Ja vaikka et tekeleelläsi osallistuisikaan, kannattaa kuitenkin kahdella arvalla osallistua tuotepaketin arvontaan.

   Poista