maanantai 18. marraskuuta 2013

MorsiusAppy tulee - mitä mieltä olette?

Kuva

Näin Häät.fi-sivuston yhteistyökumppanina lueskelen melko tarkkaan kaikkia sieltä löytyviä uusia ja niitä vanhempiakin juttuja. Nyt silmiini osui tarjous MorsiusAppy-sovelluksesta, josta kuulin ensimmäisiä kertoja I Love Me -messujen aikaan. Silloin en vielä asiaan kiinnittänyt huomiota, mutta nyt aloin sitä tarkemmin pohtimaan, kun mielessä on pyörinyt erilaisia väyliä vieraiden ottamien kuvien jakamiseen hääjuhlan jälkeen. Moni nykyvieras kun varmasti käyttää kuvausvälineenä myös älylaitteitaan (mutta toivottavasti kukaan ei tuo tablettia meidän hääjuhlaamme).

Sovelluksen koekäyttöä.

MorsiusAppyn mainostetaan tarjoavan hääparille runsaasti työkaluja häiden suunniteluun ja näiden suunnitelmien jakamiseen vieraiden kanssa. Rekisteröidyin myös itse MorsiusAppyn käyttäjäksi kokeillakseni sen toimintaa ilmaiseksi. Rekisteröinti oli helppoa ja nopeaa; muutaman kentän täytettyään pääsi jo valitsemaan sovelluspohjaa. Pohjissa vaihtoehtoina oli klassinen, kuvitus, luxus, moderni, raikas, retro ja sydän. Itse valitsin näistä retron, vaikka sekään ei ehkä tuntunut ihan omalta. Tässä vaiheessa en vielä tiennyt, että näihin pohjiin voi tehdä myös omia muokkauksia värien ja taustakuvan osalta.

Omia tietoja saa lisättyä runsaasti.

Kuten kuvista voi päätellä, saa sovelluksen kautta laitettua oikeastaan kaikki tarvittavat tiedot häistä. Maksamalla sovelluksen käyttöön vaaditut muutamat kympit, voi säästää halutessaan vaikka kutsuissa. Vanhemmalle väellehän tämä ei sitten sovi - harvan mummolla kuitenkaan on älyluuria, saati kykyä moisia sovelluksia käyttää.

Lahjalistan tuonne kyllä saisi kätevästi, samoin muita kivoja pikkujuttuja hääparista - ja niitähän tämä morsian rakastaa. Normaalisti MorsiusAppy kustantaa käyttäjilleen karvan alle kolmekymmentä euroa, mutta nyt Häät.fi tarjoaa lukijoilleen sen kymmenen euron alennuksella, kun sovelluksen julkaisee 1.1.2014 mennessä. Tarkemmat tiedot voitte katsastaa Häät.fi-sivustolta, mikäli aiheesta kiinnostuitte.

Vaikka teen yhteistyötä Häät.fi-sivuston kanssa, tämä kirjoitus ei sisällä sponsorietuja. Kokeilin MorsiusAppya ilmaiseksi, kuten kuka tahansa teistäkin halutessaan voi. Oman sovelluksen voi luoda valmiiksi ja jäädä sitten pohtimaan, haluaako sen julkaista - eli saako rahoilleen vastinetta sillä mitä on juuri luonut. Sovelluksen julkaiseminen on siis se maksullinen vaihe.

Mitä ajatuksia teillä muilla heräsi MorsiusAppy-sovelluksesta? Olisiko teille tarpeellinen vai onko tämä mielestänne turhake?

Ps. Puoli tuntia arvonta-aikaa jäljellä!

5 kommenttia:

 1. Vitsit, pitää kyllä testata! Kiitos postauksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä aika kömpelön oloinen kokonaisuus. Hirmu hidas ja typerää, että vieressä oli koko ajan puhelimen kuva mistä pystyi seuraamaan miltä mikäkin juttu näyttää ja sitten kaikki leikkaantui typerästi puhelimen näytöllä yms. Huaaah.
   Pitää varmaan ite kans naputtaa joku postaus.
   Ihan toimivaa tosiaan elektroniikan aikakaudella, mutta itse en vielä lämpee niin paljoa, että ihan vieraille asti laittaisin menemään. Aikoinaan kyllä hääsivuja suunniteltiin ja kovasti, nyt jotenkin alan lämpenemään kaiken teettämisestä kirjallisena. Rahaa siinä palaa, mutta toisaalta... En tiiä. Kinkkistä.

   Poista
  2. Meidän koneella toimi ihan näppärästi, mutta en kyllä esimerkiksi sitä taustakuvaa lähtenyt vaihtamaan.

   Minäkin lämpenen enemmän paperituotteille, ainoastaan lahjalistan olemme laittaneet nettiin. Pelkän lahjalistan luomiseksi sovellus olisi aika kallis ja työläs. Voi kestää kyllä aikaa, että suomalaismorsiamet tälle lämpenevät - etenkin nyt kun kauniit paperituotteet ovat yhä kovemmassa huudossa ja niihin ollaan valmiita laittamaan myös runsaasti rahaa.

   Poista
 2. Olen laatinut Morsiusappyyn kaksi pohjaa, vaikka tuskin kumpaakaan julkaisen. Olen kaasona ystäväni englantilais-suomalaisissa häissä ja tällainen sovellus olisi ehdottomasti hyvä idea jos sellainen olisi olemassa englanniksi jossain. Onko tietoa? :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole yhtään englanninkielistä hääsovellusta testannut, mutta googlaamalla "wedding app" näyttäisi löytyvän aika montakin vaihtoehtoa. :) Niiden sisällöstä tai toimivuudesta en sitten osaakaan sanoa. Täytyisi ehkä joku päivä ottaa urakaksi testata mahdollisimman monta.

   Poista