torstai 31. lokakuuta 2013

Liikkuvaa kuvaa!

Kuva

Vihdoin voin ilmoittaa, että saamme upeiden valokuvien lisäksi myös videomateriaalia häistämme! Olen jo pitkään pohtinut asiaa, sillä erityisesti vihkimisen ja hääjuhlan puheet haluaisin saada videoitua, jotta kauniita sanoja voi kuunnella vielä pitkienkin aikojen päästä. Kun tätä asiaa pohdin, huomasin myös triljoona muuta asiaa, jotka olisi kiva ikuistaa liikkuvan kuvan avulla. Siinä vaiheessa alkoivat kariutua suunnitelmat siitä, että joku häävieraistamme voisi videoida vihkimisen ja puheet, sillä eihän se mihinkään riittäisi!

Aloinkin selvittelemään videokuvauksen mahdollisuutta ja otin yhteyttä monet häät ikuistaneeseen VideoTimoon. Timon videokuvauspaketti on erittäin kohtuuhintainen kuvausmäärään nähden, mutta meillä ongelmaksi muodostui erityisesti se, ettei summaa oltu budjetoitu etukäteen. Voitte arvata, että tätä morsianta kyllä jännitti ottaa asia puheeksi tuon kaksilahkeisen kanssa. Ja arvannette myös sen ensimmäisen vastauksen: ehdoton ei. Olin niin, niin pettynyt.

Kuva

Tässä eräänä iltana kaksveen jo nukkuessa sulhanen kuitenkin tuli viereeni ja sanoi: "Kuule, kyllä sä voit sen videokuvauksen tilata, kun se on sulle niin tärkeä." Tässä vaiheessa kykenimme varsin asialliseen ja rauhalliseen keskusteluun budjetista, joka meitä molempia on melkoisen paljon huolettanut. Erityisen ison huolenaiheen saamme budjetista siksi, että häiden ohella pitäisi säästää ne ylimääräiset kaksikymmentätuhatta. Ei siis ehkä ollut mikään ihmekään, että sulhanen näinkin ison summan edessä ensin kieltäytyi jyrkästi.

Nyt me kummatkin kuitenkin odotamme innolla sekä hääpäivää että sen jälkeen nähtävää videomateriaalia. Olen saanut sulhasenkin ymmärtämään, että tämä on vuosikausia kestävä sijoitus, sillä tuon päivän me kumpikin haluamme säilyttää kirkkaana mielisämme. Nyt sitten vain kutistamaan budjettia muiden menoerien osalta, jotta häiden loppusumma ei nouse ihan kohtuuttomaksi.

8 kommenttia:

 1. Oi, häiden saaminen nauhalle (varsinkin ammattilaisen toteuttamana) on varmasti ihana muisto jälkikäteen katsottavaksi! :) Toivottavasti saatte talteen kaikki ikimuistoisimmat hetket!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Timosta lukemieni kehujen perusteella uskon vahvasti, että saamme! :)

   Poista
 2. Ooh, ihanaa! <3 Minäkin haluaisin häistämme videokuvaa, mutta budjetti ei veny tähän enää, ei sitten millään. :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kuitenkin selvitellä, jos lähipiiristä joku haluaisi kuvailla esimerkiksi vain muutamia pätkiä. :) Näin saisitte edes vähän videokuvaakin muistoksi.

   Poista
 3. Hyvä päätös! Timo on kyllä osaava ja hyvä tyyppi. Ikuisti meidänkin häät. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Millähän sitä malttaa odottaa häiden jälkeen ne muutamat viikot, että saa tallenteen käsiinsä?! :D Uskon siis vahvasti itsekin, että tämä on loistava päätös!

   Poista
 4. Jee!! Timon kanssa on kyllä huippua asioida. Mahtava valinta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin sen itsekin! :) Olen niiiiiin innoissani tästä!

   Poista