keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Kukkavastaava - check!

Kuva

Viime kuun puolivälissä sain mielenkiintoista sähköpostia. Hanna Fuksianpunaisia Häähaaveita -blogin takaa otti minuun yhteyttä ja kertoi lukeneensa kukkapohdinnoistani. Hanna kertoi aloittelevansa syksyn ja talven aikana yritystoimintaa erilaisten juhlien suunnitteluun liittyen - yhtenä yrityksen osa-alueena tietysti kukat! Moni teistä varmasti muistaa Hannan oman morsiuskimpun, joka kyllä vakuutti tämänkin morsiamen Hannan uskomattomista taidoista!

Tänään siis tapasimme Hannan kanssa aamukahvin merkeissä. Hanna esitteli tuotuksiaan ja minä puolestaan kerroin ajatuksiani meidän hääjuhlamme kukkaloistoon liittyen. Toiveeni tiivistettynä taisivat olla kutakuinkin seuraavanlaiset: vihreää ja valkoista, väreihin sopivia marjoja, ei lehtiä, ei ruohoja, ei mitään valuvaa, mutta kuitenkin elävää pintaa. Ja tietysti mahdollisimman pitkät varret (mutta ei valtikkaa) ja melko pieni mutta runsas kimppu. Helppoa, eikö? Onneksi näytin Hannalle näitä muutamia inspiraatiokuvia, joita olin Pinterestiin kahminut. Ja oikein hyvin Hanna tuntui saavankin kiinni ajatuksistani, vaikka jokaisessa esimerkkikuvassani oli jotain muutettavaa.

Kuva
Kuva
Kuva

Palaamme Hannan kanssa asiaan huolellisemmin sitten lähempänä h-hetkeä, mutta alustavaa hinta-arviota sain jo nyt. Voitte arvata, että se altiti paikallisten floristien hinnat mennen tullen! Vaikka Hanna ei floristi olekaan, uskon kyllä ehdottomasti päivämme kukkaloiston hänen käsiinsä - sen verran vakuuttavia ovat hänen taidonnäytteensä. Sitä paitsi Hanna on melkoinen monitoiminainen. Hanna on ollut järjestämässä sekä pikkuisia kymmenen vieraan juhlia että suurempiakin massatapahtumia ja -juhlia. Hänen tulevan yrityksensä toimialoihin kuuluvatkin juhlat kuin juhlat vaikka alusta loppuun asti järjestettyinä.

Vaikka omat häämme ovat vielä edessä ja Hannan tyylinäytteet odottavat meidän osaltamme vielä kuukausia, voin ihan täysin suositella hänen palveluitaan! Pääkaupunkiseudun morsianten kannattaa ehdottomasti olla yhteyksissä häneen, mikäli jollain häiden osa-alueella on vielä tehtävää. Kukkien osalta tulette säästämään useita satoja euroja. Ja mikä parasta, Hanna lupasi saapua somistamaan meidänkin kattauksen ihan paikan päälle!

Nyt vain odottelemaan malttamattomana kuukausien kulumista, jotta nähdään mitä Hanna saakaan aikaan!

10 kommenttia:

 1. Voi vitsit kuulostaa hyvältä ;)

  VastaaPoista
 2. Hih, kiitos kivoista sanoista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan aiheesta kyllä kehuin! :)

   Poista
  2. Selvitin muuten, mitä noi harmaat "marjat" on noissa kuvissa :). Kasvin nimi on Rubia, mutta näyttäisi harmillisesti siltä, että niiden sesonki ei ole tuohon aikaan.

   Poista
  3. Oi, kiitos! Tuosta sesongistahan me vähän puhuttiinkin jo, joten osasin varautua siihen, että saatavuus on nolla. :)

   Poista
 3. Oi, kuulostaa kyllä hyvältä! Itse olen aivan viivyttänyt kukkien miettimistä kun tuntuu niin työläältä ottaa selvää miten kukat talvella pärjäävät jne jne :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin ruusut ja tulppaanit kestävät kylmää keskimääräistä paremmin, samoin ilmeisesti kallat. Kaverillani oli viime helmikuussa neilikkakimppu ja sekin kesti hyvin myös ulkokuvaukset :)

   Poista
  2. Noniin, eli ei siis unnsillakaan syytä huoleen! Siitä vaan jatkamaan ideointia Hannan kanssa ;)

   Poista
  3. Jes, kiitos Hanna :) Neilikat ja ruusut on ollutkin yhdet miettimistäni kukista eli jee :)

   Poista