torstai 3. lokakuuta 2013

Reippaat viisituhatta ja sata tuntia jäljellä!

Kuva

Tasan seitsemän kuukauden päästä juhlimme uunituoreena avioparina kaikkien rakkaimpiemme seurassa! Hui, kuinka nopeasti tämä aika viilettääkään! Mielessäni kuvittelen tuon upean päivän kulkua useita kertoja päivittäin. Suunnitelmat tuntuvat yhä selkeämmiltä, ja selkeämmiltä. On jännää, kuinka häiden teemakin hahmottuu pikku hiljaa, vaikka alkuun sellaista ei oikeastaan asetettukaan. Haluamme häiden olevan maalaisromanttiset, mutta kaikessa pitää olla sitä paljon mainostettua pientä twistiä. Kovin virallista teemaa meillä ei siis vieläkään ole - eikä tule varmasti olemaankaan. Haluamme juhlaltamme lämminhenkisyyttä ja maanläheisyyttä tuoden samalla kuitenkin omat persoonamme esiin. Tämänhetkisten suunnitelmien perusteella näyttäisi siltä, että tulemme siinä onnistumaan!

Kuva

Missä siis mennään? Suurista linjoista ja päätöksistä on alettu siirtyä yhä pienempiin yksityiskohtiin. Olen viime päivinä väkertänyt kattausideoiden parissa sekä suunnitellut häiden paperituotteita. Olen tainnut täälläkin mainita, että kutsujen koevedos tuli tehtyä - ja lähetettyä suoraan silppuriin. Nyt ollaan uusilla urilla ja uusien testien parissa. Budjetti tulee pian saamaan päivityksiä, ja te puolestanne saatte nähtäväksenne koekattauksia sekä erilaisia tee-se-itse -projekteja.

Kuva

Ennen kuin puolen vuoden rajapyykki paukahtaa rikki, on luvassa useita tapaamisia erilaisten yhdyshenkilöiden kanssa ja monenlaisia päätöksiä tehtävänä. Hetkittäin minuun iskee epätoivo, kun asiat eivät sujukaan niin vauhdikkaasti kuin olisin toivonut, mutta aina uuden edistysaskeleen kohdalla olen suorastaan pakahtua. Tällä hetkellä minulla on niin kutkuttava olo, etten oikein tiedä, odottaisinko mieluummin seitsemän kuukautta tämän ihanan suunnittelun ja häähumun keskellä, vai tahtoisinko järjestää kaiken valmiiksi mahdollisiman pian.

Täytyy myöntää, että hääsuunnittelu on aika mahtavaa. Ja hääbloggaaminen se vasta onkin! En malta odottaa, että saan tilaisuuden törmätä teihin kanssamorsioihin I Love Me -messuilla!

8 kommenttia:

 1. No sano muuta! Häiden suunnittelu ei olisi mitenkään päin yhtä ihanaa ilman bloggaamista! Toivottavasti tavataan messuilla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saavun heti aamupäivästä messuille, joten järjestetään miittiä siihen, jotta ehditään tavata ennen kuin painut nukkumaan. Koodaillaan lähempänä tarkemmin. :)

   Poista
 2. Hääsuunnittelu on kyllä huippua ja hääbloggaaminen myös! :) harmittaa kun en pääse messuille ja näe ketään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No messuja tulee ja menee! Keväällä sitten häämessuille! :)

   Poista
 3. Hääbloggaaminen on kyllä antoisaa, ihan totta! :) Toivottavasti tosiaan törmätään messuilla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ja kyllähän me pidetään huolta siitä, että törmätään! :)

   Poista
 4. Suuret linjat on täälläkin selvillä ja tuntuu että nyt se varsinainen suunnittelu vasta alkaa. Onneksi blogi pitää vähän ajatusta kasassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! :D Ajatukset kyllä tuppaavat juoksemaan sen verran vauhdilla, että ilman blogia olisin ihan hukassa!

   Poista