maanantai 21. lokakuuta 2013

Jälleen yhtä viikkoa lähempänä

Kuva

Pahoittelut tästä viime päivien radiohiljaisuudesta. Työrintamalla on sattunut ja tapahtunut, joten stressiä on riittänyt. Kaiken lisäksi ne isoimmat muutokset ja tapahtumat taitavat vielä olla edessäpäin. Viikonloppuna yritinkin hellittää otettani kaikesta ympäröivästä kiireestä ja kurituksesta, joten vietimme ulkoilupainotteisia vapaapäiviä koko perheen voimin ja nautimme syysiltojen pimeydestä kynttilöin valaistuissa kodissa. Oli kyllä upea ja mielettömän rentouttava viikonloppu!

Viikonloppuna tuli myös kasailtua ja järjesteltyä uudelleen jo tehtyjä hankintoja. Ja oho, tavaraahan on kertynyt jo melkoisesti! Lasiastioiden (karkkibuffetin purkit, booliastiat, viinilasit, karahvit, vanhat lasipurkit) lisäksi tavaraa on kertynyt lakanoiden, pitsikankaiden, kangaservettien, paperitarvikkeiden, pikakameran ynnä muiden tarpeellisten hankintojen kautta jo neljä Ikean suurta kassillista! Puolisen vuotta pitäisi vielä tavaraa hankkia ja säilöä, joten saas nähdä, millaiseen pulaan tässä vielä joudutaan.

Kuva

Huomenissa voisin tarjoilla teille taas hieman kuvasaastetta. Tällä viikolla olisi aika muutenkin esitellä tarkemmin näitä viimeisimpiä hankintoja sekä projekteja. Ja tälle viikolle sitä hääaihesta puuhaa vasta riittääkin! Täytyy myöntää, että hääsuunnittelu on aika ihanaa vastapainoa raskaalle työlle - vaikkei aina kaikkea ehdi tai jaksa tänne blogiin asti raportoidakaan. Mutta kaikki aikanaan. :)

Nyt tämä väsynyt morsian toivottelee hyvää alkanutta viikkoa kaikille! Huomenna palailen asiaan paremmissa voimissa ja entistä suuremmalla innolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti