tiistai 8. lokakuuta 2013

Hätäisen morsiamen paljastuksia

Olen ollut häiden paperituotteista aivan valtavan innoissani heti hääsuunnittelun alkumetreiltä alkaen. Iloa ja inspiraatiota on riittänyt, kun kerta toisensa jälkeen olen suunnitellut kutsuja ja häälehteä yhä uudelleen ja uudelleen muokaten niitä aina vain enemmän meidän näköisemme. Ja tättärää! Tänään sain vihdoin tulosteltua kutsun, joka saa sekä minun että sulhasen sukat pyörimään jaloissa! Tosin jostain kumman syystä sulhasen reaktio oli jossain määrin vaimeampi kuin omani...


Hääpäivään siis todellakin on vielä seitsemän kuukautta, mutta minä taidankin olla astetta malttamattomampi morsian. Kutsut pitää lähettää vasta helmikuun lopulla, joten kiirettä näiden suunnittelulla ei olisi ollut. Sen verran iloisia kiljahduksia asunnossamme tänään kuitenkin kuultiin, ettei mielipiteeni muuttuminen taida olla ihan hirveän todennäköistä. Häähullulle tosin mikä tahansa on mahdollista!

Tarkempaa infoa ja enemmän kuvia tarjoilen teille sitten, kun kutsuasiat oikeasti ovat ajankohtaisia. Nyt oli vain i-h-a-n pakko päästä vähän hehkuttamaan!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Kevättä ja kokonaiskuvaa odotellessa siis :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Sain mielestäni aika kivasti tähän sekä kaipaamiani värejä että tunnelmaa. :)

   Poista
 3. Näyttää tosi kivalta! Mainio hääpäivä muuten, meinasin jo aiemminkin mainita. Synttärini nimittäin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, koskaan ei ole liikaa syitä juhlaan! ;) Mehän sitten juhlimme sinunkin puolestasi!

   Poista