sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Shopaholic?

Siitä onkin kulunut kamalasti aikaa, kun viimeksi esittelin ostoksiani. Erilaisia hankintoja on tehty tasaiseen tahtiin, mutta näytetäänpä muutamia ihanimpia näistä viimeisimmistä löydyistäni!

Jo pidemmän aikaa olen keräillyt karkkibuffetin kippoja, ja kerran vilkaisin ihan sattumalta myös Prisman tarjontaa. Voi, mitä löysinkään! Kahta eri kokoa ihan täydellisiä lasipurkkeja. Näitä löytyykin meidän kaapeistamme sitten aika läjä, ainakin viisi.


Ja tässä vielä viimeisimmät hankintani, jotka noudin kotiin tänään aamulla. Vihdoinkin löysin riittävän suuret sinkkivadit juomille. Olin ensin miettinyt juomien laittamista kottikärryihin, mutta idea unohtui samantien, kun näihin vateihin törmäsin.


Tällaisten pikakuulumisten myötä toivottelen aurinkoista ja ihanaa päivää kaikille. Tämä morsian suuntaa hetkeksi nauttimaan ulkoilmasta ennen kuin aloittaa pakertamisen työjuttujen parissa.


8 kommenttia:

 1. Ihanat lasipurkit! Minulla on jo purkit kasassa, mutta ehkä yksi (tai kaksi) tuollaista vielä mahtuisi mukaan... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti! Itse inhoan noiden lasipurkkien tiivisteitä, ne ovat aina ihan kökköjä. Olenkin siis sekä näistä että muistakin ostamistani purkeista repinyt tiivisteet irti. Näyttävät paremmilta ja pienempienkin lasten on helpompi ne aukaista kuin jäykkien tiivisteiden kanssa. :)

   Poista
 2. Oih ihania ostiksia! :) Mistä vadit on ostettu ja mikä oli hinta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vadit ostin käytettynä häitänsä juuri viettäneiltä, joten alkuperäisestä hinnasta tai ostopaikasta en osaa sanoa mitään. :/

   Poista
 3. Onpa kivoja purkkeja, pitääpä mennä katsastamaan meidän lähi-Prisman valikoima! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa, nuo ovat ihania! Ovat meillä tälläkin hetkellä käytössä, joten hyödyllisiäkin ovat. ;)

   Poista