sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Vielä kerran: hääjuoksu!


Lupasin eilen, että kirjoittelen vihdoin tänään siitä perjantaina saapuneesta Häät-lehdestä, joka minulle ystävällisesti tämän blogiyhteistyön myötä sponsoroitiin. Lehteä on tullut tuijoteltua nyt jo useampaankin otteeseen, mutta täytyy myöntää, että sanat ovat tällä hetkellä hieman hakusessa, kun olen viimeiset neljätoista tuntia kuluttanut tiukasti työn äärellä. Palaan siis asiaan huomenna, mutta lupaankin kyllä sitten kattavan infon!

Tämän illan loppuhuipennukset ja lukuisat kauhistuneet kiljaisut tarjosi Häät.fi, kun päädyin selailemaan messupäivän tunnelmia. Hääjuoksun meininkiin päätin vielä kerran antautua katselemalla muun muassa Pauliinan ja Otson melomista videoituna, mutta mitä siellä näkyikään! Eräs nimeltä mainitsematon ja ilmeisen innokas hääbloggari kameransa ja triljoonien messukassiensa kanssa tuntui ängenneen toistuvasti videokuvaajan tulilinjalle! Siitäkin huolimatta aion pistää videon näytille myös blogini kautta niiden lukijoiden iloksi, jotka paikan päälle eivät pääseet. Nauttikaa!

3 kommenttia:

 1. Katoin jo eilen ton videon ja kyllä se hymyilytti :) ihana fiilis ja mahtavaa heittäytymistä kilpailjoilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihan loistava kilpailu kyllä! :) Menipäs tyhmästi tuo video, kun tuo blogin tekstikenttä on niin kapea. No, pitää muutella joku kerta. Nyt alkaa uni painaa ja lakanat kutsua. :D

   Poista
 2. Harmi etten ehtinyt tuolloin vielä paikalle! Ihan mahtava tunnelma!

  VastaaPoista