perjantai 2. elokuuta 2013

Ei se puku, vaan ne muut...

Kuva

Yhdeksän kuukauden päästä taitaa jännitys olla aika katossa. Silloin eletään nimittäin hääpäivän aattoa! Uskomatonta kuinka nopeasti kuukaudet vierivät. Näiden kolmen kuukauden aikana olemme saaneet hurjasti aikaan, mutta paljon on vielä tehtävää. Yksi tärkeimmistä odottaa vielä sitä viimeistä vahvistusta, eli toivotaan pitopalvelun vastaavan sähköposteihin mahdollisimman pian.

Koko alkukesän selailin erilaisia laukkuja, kenkiä ja koruja suunnattomasti unelmoiden. Päätin hankkia niitä vasta sitten, kun hääpuku olisi valittuna ja maksettuna. No, kengät hankin jo aikaisemmin, kun sain ne niin halvalla odottelemaan omin pienin kätösin tehtävää loppusilausta. Laukkua ja koruja en kuitenkaan uskaltanut ostella ennen puvun valintaa, jotta en menisi ojasta allikkoon.

Odotin, että puvun ostamisen jälkeen kaikki olisi niiiiiiiiiin helppoa. Vaan kuinkas kävikään? Olen yhä kuluttanut lukuisia tunteja valiten sopivaa laukkua, sopivia koruja ja sopivia tapoja kenkien tuunaukseen. Kenkien suhteen mielenikin on ehtinyt jo muutamaan otteeseen muuttua: pitsiä, helmiä, strasseja, ehkä kenkäklipsit? No, nyt se on vihdoin lyöty lukkoon ja odottaa vain sitä kuuluisaa loppusilausta sekä julkaisua täällä blogissa!

Kuva

Myös korujen suhteen mieleni on poukkoillut valtaisasti. Joku ehkä muistaa, että olin aivan myyty upeille pitsisille statement-koruille. Olen sitä vieläkin, mutta en taida edes yrittää etsiä hääpuvun pitsiin sopivaa korua. Täytyy myöntää, että koin pientä alakuloa, kun lopulta päätin luopua tästä ihanasta ideasta. Sitten pitikin aloittaa koko korupohdinta täysin alusta. Rannekoru vai näyttävä kaulakoru? Ehkä molemmat? Molemmat olisivat mielestäni liikaa, sillä haluan kuitenkin kaulakorustani suurikokoisen ja näyttävän. Tällä en kuitenkaan viittaa korun hintaan, sillä valitettavasti budjettimme ei anna periksi millekään timanttiluomuksille. Selailtuani jälleen tuntikausia Internetin ihmeellistä maailmaa, löysin Etsyn kautta vihdoin etsimäni. Muutamassa asiassa jouduin tosin hieman joustamaan, sillä myyjä ei kyennyt aivan toteuttamaan toiveitani. Nyt korut ovat siis tilauksessa, enkä malttaisi enää odottaa, että voin esitellä ne täällä!

Kuva

Laukku sen sijaan, se tuottaa tuskaa. Se on tämänhetkisistä murheistani suurin heti pitopalvelun jälkeen. Laukkuasiallahan ei tietenkään olisi kiire, mutta minut tuntien... No, totta hitossa sillä on kiire! Limenvihreää vai valkoista? Tai ehkä harmaata? Pitsiä vai satiinia? Ehkä molempia? Vetoketjulla vai magneettikiinnityksellä? Pieni vai hieman suurempi? Kukilla vai ilman kukkia? Olisi väärin luulla, että vaihtoehdot olisivat kaikki tässä. Etsyn ja lukuisten muiden nettikauppojen kautta olen yrittänyt etsiä lähinnä valmista vaihtoehtoa, mutta samalla olen kierrellyt liikkeitä ihan paikan päällä täällä Suomessa, jotta löytäisin edullisen laukun kenkien lailla tuunattavaksi. Valitettavasti sopivaa ei ole vielä löytynyt, sillä olen tällä hetkellä aika ihastunut tuohon tulevien hääkenkieni tyyliin...
 
Kuva

Vaikka pitopalveluasia on edelleen vaiheessa, olen tyytyväinen siihen, että kuluneen viikon aikana omat asusteasiat ovat alkaneet loksahdella paikoilleen. Aika monia tunteja niihin on nimittäin uhrattu! Tuo laukku kun vielä löytyisi, niin voisin olla todella tyytyväinen. Harmi, että joudutte hieman odottelemaan sitä kenkien tuunauksesta kertovaa juttua, mutta voin lohduttaa teitä ehkä huomenissa. Luvassa on nimittäin pieni kuvapostaus tänään vastaanottamastani hiuskoristeesta sekä muista hääostoksista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti