sunnuntai 11. elokuuta 2013

Hääjuoksu & blogiarvonta

Viime päivät ovat kuluneet yleisurheilua katsellessa sekä töitä tehdessä. Häävouhotus on peittynyt ylenpalttisen väsymyksen alle - ainakin näin bloginäkökulmasta katsottuna. Kotona on tullut aherrettua jos jonkinlaisten pienten hääaskareiden parissa, näistä lisää myöhemmin.

Kuva: Janne Miettinen

Sain eilen sähköpostia leikkimielisestä juoksukilpailusta, joka on suunnattu tuleville hääpareille. Kilpailu järjestetään lokakuussa I Love Me -messujen yhteydessä, ja pääpalkintona on huikea 2500 euron arvoinen timantti sekä Olli Lindroosin suunnittelema sormus. Myös muita palkintoja kisassa on runsaasti. Moni ensi vuoden morsian varmasti innostuisi saadessaan palkinnoksi esimerkiksi hääpuvun tai häämeikin. Miten tähän kilpailuun sitten voi osallistua? Lisätietoja löytyy esimerkiksi Facebookista. Mikäli kuulut samaan sakkiin kuin allekirjoittanut, eli tiliä ei ainakaan toistaiseksi naamakirjan puolelta löydy, voit tutustua aiheeseen myös Hääjuoksun nettisivuilla tai allaolevien ohjeiden perusteella:

Hääjuoksu on tuleville hääpareille tarkoitettu leikkimielinen juoksukilpailu tositarkoituksella. Ensimmäistä kertaa Suomessa järjestettävässä kilpailussa tummaan pukuun pukeutuneet sulhaset kantavat morsiamensa maaliin vapaalla tyylillä. Nopeuden lisäksi pisteitä jaetaan myös kantotyylistä!
I Love Me –messujen yhteydessä lokakuussa 2013 järjestettävä juoksukilpailu kisataan hääparien kesken. Kisaan otetaan mukaan 10 hääparia ja palkinnot ovat mahtavat. Pääpalkintona on Olli Lindroosin suunnittelema upea uniikkisormus sekä muhkean kokoinen timantti. Muina palkintoina mm. hääpuku, hääyö ja häämeikki. Nyt jos koskaan kannattaa lähteä leikkimielisesti kisaamaan, sillä tässä kilpailussa kaikki juoksijat voittavat upeita palkintoja!

Haluaisitteko mukaan hääjuoksulle, jossa tärkeintä on sekä voitto, että iloinen mieli? Vapaamuotoisia hakemuksia otetaan vastaan 13.8. - 15.9.2013 saakka sähköisesti ilmoittautuminen@haajuoksu.net Voit lähettää meille videon, kuvallisen hakemuksen… Kerro meille, miksi juuri Te olisitte oikea pari kisailemaan huikeista palkinnoista. Otamme äänestykseen 20 hauskinta/koskettavinta/uskoma

ttominta hakemusta vihille aikovilta hääpareilta, jotka esittelemme nettisivuillamme ja joista yleisö saa valita 10 kisaan mukaan pääsevää paria.
Hääjuoksun järjestää morsiuspukuliike Stilissima yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa.
 
Hakeudummeko me juoksemaan? Kerroin ideasta aamutuimaan väsyneelle miehelle, joka ei ainakaan suurta innostusta osoittanut. Kilpajuoksijan tausta mieheltä löytyy - ja sitä myötä myös valtaisasti kilpailuhenkisyyttä, joten ehkä, ehkä me vielä ilmoittaudumme. Olisihan tuo nyt mielettömän hauskaa ilman noin muhkeita palkintojakin!
Kuva
Lisäksi tähän aamuun informaatiota siitä, että 16.8. päättyy arvonta blogissa White and Knight. Palkintona Glitterin kauniita koruja, joten käykäähän osallistumassa muutkin kuin tulevat morsiamet! :)

4 kommenttia:

 1. Minä en tuota ilmoitusta tule miehelleni näyttämään. Hän nimittäin haluaisi osallistua varmasti, kovin kilpailuhenkinen on.
  Syyskuussa on taas osallistumassa maratonille.

  Muuten mielenkiintoinen kisa kyllä, mutta tuo kohta tiputta kyllä samantien mielenkiinnon osallistua kisaan : yleisö äänestää osallistujat. En kaipaa sellaista kisailua ja esillä oloa. Mieluummin niin että he valitsevat osallistujat niin täältäkin voisi harkita osallistumista :)

  Myöskään palkinnot ei näin keskisuomalaisen näkökulmasta ole kovin häävit, kaikki palvelut tapahtuu pääkaupunki seudulla. Toki ne voi lahjoittaa jollekin toiselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo äänestysasia on kyllä itsellenikin se kinkkisin kohta. Ja monille varmasti juurikin tuo, että kaikki palkinnot ovat pääkaupunkiseudulla.

   Saas nähdä, tullaanko meitä vielä äänestyksessä näkemään. :D

   Poista
 2. Luin myös tästä hetki sitten, ihan mielettömän hauska kilpailu. :) ainut mikä arvelluttaa, on juurikin tuo äänestysjuttu. Olisi kivempi, jos joku tuomaristo valitsisi tai arpoisi kilpailijat. Tietysti äänestys on hyvä tapa saada näkyvyyttä kyseiselle tapahtumalle..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet ihan oikeassa tuossa näkyvyydessä. Mielestäni olisi kyllä reilumpi ratkaisu tuo tuomariston valinta tai arvonta, sillä äänestyksessä voi myös käydä niin, että halukkaista lopulta mukaan päätyvät vain ne morsiamet, jotka saavat omalle osallistumiselleen riittävästi mainontaa (eli äänestäjien klikkauksia) suositun bloginsa kautta.

   Siitä huolimatta tuo olisi mielestäni ihan äärimmäisen hauskaa, jos mukaan sattuisi pääsemään. :D

   Poista