lauantai 31. elokuuta 2013

Hajatuksia.

Kuva

Oho, blogissa menee tänään kymmenentuhannen kävijän raja rikki! Josko sitä sitten taas seuraavan kymppitonnin kohdalla järjestäisi arvontaa - jotain käytännöllisempää, jotta myös jo avioituneet lukijat voivat arvonnasta hyötyä! Mikäli päivittäiset kävijämäärät kasvavat tätä tahtia, ei siihen seuraavaakaan arvontaan mene kuin pieni hetki. Huh, olen ihan häkeltynyt.

Kuten jo torstaina mainitsinkin, olemme nauttimassa syksyisestä mökkielämästä. Ja kuten jo silloin arvelinkin, en malttanut pitää itseäni poissa täältä sillä aikaa, kun uhmaaja on päiväunilla. Olen saanut rauhassa selailla hääblogeja, hääpukuja sekä tutkailla mökkilukemiseksi rahdattuja häälehtiä. Häät, häät, häät. Mikäs muukaan sitä mielessä olisi? Kahdeksan kuukauden päästä saattaa jo vähän jännittää, kun eletään viimeisiä päiviä avoparina. Hui!

Kuva

Huomenna lähdemme taas kohti kotia, noudamme matkan varrella hieman lisää viinilaseja ja kotipuolessa painumme kaason kanssa hääpuvun sovitukseen. Odotan huomista sekä pienellä paniikilla että mahanpohjaa nipistelevän innostuksen kera! Saan ensimmäistä kertaa kokeilla pukua sekä hääkenkien, -korujen että hiuskoristeen kanssa. Huominen näyttää sen, onko puku sittenkään se unelmieni hääpuku (kyllä, paniikkia on ollut ilmassa) ja ovatko sokkona ostamani asusteet sittenkään sävyltään sopivia. Ei siis mikään ihme, että mahanpohjassa hieman kuplii tällä hetkellä. Huomenna kuulette sitten, kuinka pukusovituksessa kävi. Ehkä vilautan myös uutta materiaalia puvusta...

Vaikka ajatukset jatkuvasti pyörivät häiden ympärillä, ei minulla ole juuri nyt hurjasti tarjottavaa tänne blogin puolelle. Ensi viikolla luvassa muutamia lisähankintoja, hääturinointia kampaajan luona (sekä mahdollinen varaaminen jo nyt, mikäli luottokampaajani suostuu varaamaan aikojaan jo ensi keväälle) sekä sormusasioita. Kyllä, tein viimeinkin valinnan sormuksen suhteen ja tulen esittelemään teille ihanille lukijoille ensi viikolla sekä kihlasormuksemme että oman vihkisormukseni. Suurien asioiden äärellä siis ollaan jälleen!

Rauhallista, aurinkoista viikonloppua! Nauttikaa venetsialaisista, mikäli teillä siihen on mahdollisuus! Meidän iltamme huipentuu kuohuviiniin, valtavaan määrään ulkotulia sekä souturetkeen saaren ympäri.

Kuva
PeeÄs. Rentouttavaa mökkilukemista voi löytyä myös digiversiona. Häälehtien rapistelussa on oma tunnelmansa, mutta olen päässyt aivan uusiin fiilistelysfääreihin lukiessani Bridal Guiden nettiartikkeleita. Toki tällä syksyisellä Päijät-Hämeen ilmastollakin voi olla osuutensa tässä nousujohteisessa tunnelmassa..

2 kommenttia:

  1. Ihanaa mökkilomaa! Itsellä taas mieli halajaa jo mökille, mutta kun matkaa sinne on yli 600 kilometriä ei ihan joka viikoloppu viitsi käydä pyörähtämässä möksällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, kyllä tekikin hyvää! :) Meillä matkaa vain vaivaiset 140 kilometriä, joten sen ajelee ihan mielellään jopa ihan yhdenkin yön takia.

      Poista