keskiviikko 21. elokuuta 2013

Korua kaulaan!

Odotukseni palkittiin vihdoin ja viimein, kun toinen Etsy-paketeistani odotti työpäivän päätteeksi postilaatikossa! Minulla oli melkoinen työ pitää itseni kurissa niin kauan, että pääsin käytävästä sisälle asti. Ja toden totta, siellä ne hääkorut olivat. Olen nyt niin innoissani näistä koruista, etten muuta maltakaan esitellä!

Kuva

Korujen valinta oli suunnattoman vaikeaa. Kaikista vaikeimmaksi asiaksi sen teki budjetti: budjetillamme on rajansa, eikä näissä raameissa ole varaa aitoihin koruihin. Perintökorut tai vastaavasti jotkin sukulaisilta lainatut korut olisivat olleet myös ihan mieletön juttu, mutta valitettavasti kenelläkään lähipiiristämme ei ole sellaisia koruja, jotka tahtoisin.

Ensimmäiseksi ajattelin jotain "glittertasoista" hankintaa, mutta katsastettuani tarjonnan totesin, etteivät ne ole minun hääjuhlaani varten. Halusin jotain suurta ja näyttävää ilman, että koru olisi kuitenkaan mauton. Helppoa, eikö? Äkisti hoksasin ne ihanat pitsikorut, enkä sen jälkeen enää kyennyt ajattelemaan mitään muuta. Kunnes sitten..

Seuraava askel pitsikoruihin ihastumisen ja lopullisten koruhankintojen välissä olikin yksi niistä tärkeimmistä ostoksista hääpäivää varten - nimittäin itse hääpuku. Tämän ostoksen jälkeen tulin siihen lopputulokseen, ettei pitsikoru ehkä sittenkään ole se järkevin valinta juuri tämän puvun kanssa. Jouduin siis aloittamaan metsästyksen alusta.

Ja yhtäkkiä, täysin arvaamatta minä ihastuin helmikoruihin. Ne veivät minut mennessään ihan täysin, mutta sen oikean kaulakorun löytyminen ei ollutkaan itestäänselvyys. Oli niin monenlaisia, kauniita vaihtoehtoja. Minulle oli kuitenkin selvää, että yksirivistä helminauhaa en halua. Ja lopulta, pitkän etsinnän jälkeen löysin sen:


Kolmirivinen Swarovskein koristeltu helmikaulakoru oli juuri sitä, mitä etsin. Se on melko painava, mikä tavallaan yllätti minut. Silti se tuntuu hyvältä kaulassa, ja minun tekisikin mieli pitää sitä päälläni ihan koko ajan. Tarjoilen myöhemmin kuvaa siitä, miltä se näyttää päälläni.

Kaulakorun lisäksi paketissa oli kahden korvakorut. Toiset kuuluivat samaan settiin kaulakorun kanssa ja yritin kysellä myyjältä, josko korvakorut voisi jättää paketista pois. Ei kuulemma onnistunut, joten ne oli otettava mukaan pakettiin. Oikein kauniit ne sinänsä ovat, joten ei se nyt mikään valtaisa pettymys ole. Minä kuitenkin aion laittaa vain jotkin nappikorvakorut enkä tällaista roikkuvaa mallia. Jos joku on siis näistä allaolevista korvakoruista kiinnostunut, voin myydä ne hintaan neljä euroa ( + mahdolliset postikulut). 


Ja kuten sanoin, paketissa oli kahdet korvakorut. Olin ajatellut näistä kahdeksan millimetriä leveistä korvakoruista itselleni hääpäivän koruja, mutta lopulta toteutus ei vastannutkaan mielikuviani. Ne olivat siis omaan käyttööni aivan liian suuret. En nähtävästi hahmottanutkaan korujen todellista kokoa, vaikka mittanauhan kanssa luulin heiluneeni. Mikäli käyttäisin tuollaisia korvakoruja normaalisti, voisin hyvin ottaa ne arkikäyttöön. Mutta eivät todellakaan siis ole omaa tyyliäni. Näistäkin koruista voin siis luopua, mikäli joku ne itselleen haluaa. Näistä korvakoruista pyytäisin kuusi euroa ( + mahdolliset postikulut). Tämä paketti sisälsi siis sekä onnistuneita että epäonnistuneita hankintoja. Noista epäonnistuneistakaan en ole kovin pettynyt, sillä kyse ei kuitenkaan ole huonoista tuotteista. Ne vain eivät ihan menneet yksiin oman tyylini ja omien toiveideni kanssa. Olen siis erittäin, erittäin iloinen, mikäli ne jollekin toiselle tulevat tarpeeseen! Ja kaiken tuon vähäisenkin epäonnistumisen tunteen peittoaa tuo ihanainen kaulakoru. Se on juuri sitä, mitä tämä morsian hääpäivän koruiltaan toivoo.

Edit. 23.8. Helmikorvakorut myyty.

6 kommenttia:

 1. Mä voisin olla kiinnostunut noista helmi korvakoruista :) minkä pituset ne on? ne sijaitsee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmikorvikset varattiin sähköpostitse heti tämän kirjoituksen julkaisemisen jälkeen, joten ne ovat valitettavasti menneet. :(

   Poista
 2. Oih, miten ihanat korvikset molemmat! Et haluais vinkata Etsy-myyjää, jolta nämä kaunokaiset löysit? :) Kaulakorukin on kaunis - onneksi paketista siis löytyi noinkin onnistunut ostos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Linkittelen sen tähän postaukseen vielä tämän päivän aikana! :)

   Poista
 3. Minuakin kiinnostaisi miltä Etsy-myyjältä ostit korut? Näyttävät juuri sen tyylisiltä, joita itsekin etsiskelen hääpäiväkseni, joten olisi kiva tsekata myyjän tarjonta :) Tosi kaunis tuo kaulakoru siis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että! Minä ihan kokonaan unohdin tämän linkittelyn. Korut eivät siis suinkaan ole aitoja ja kalliita, mutta mielestäni ihan älyttömän kauniita ja juuri omaan budjettiini sopivia. :) Etsy-myyjän löytää täältä: http://www.etsy.com/shop/Annamall

   Poista