perjantai 23. elokuuta 2013

Varoitus: kuvasaastetta!

Kuva
Jälleen kerran joudun jättämään yhden lupauksen lunastamatta. Lupasin nimittäin julkaista enemmänkin kuvia kaikista tekemistäni hääostoksista. Arvaatte varmaan, että tänään en sitä tee. Syynä tähän ovat lähes kaiken toimintakyvyn vievä vatsakipu sekä kaksivuotiaan korviasärkevä uhma. Mieletön yhdistelmä, sanon minä.

Onneksi tytär rakastaa valokuvia - sekä niitä ihania käsinkosketeltavia paperikuvia että kauniita digiversioitakin. Yhteistuumin kävimme aamupalan jälkeen köllöttelemään patjalle ja katselemaan potrettikuvia. Perimmäisenä tarkoituksena tällä tempauksella oli potretti-ideoiden kerääminen Denis Heimosen (huhtikuista) suunnittelupalaveria varten. Uhma laantui, ja mahakipu hälveni - ainakin melkein.

Meillähän on ollut tässä kiistaa siitä, saako sulhanen nähdä morsiamen ennen vihkimistä. Minä olen ehdottomasti päättänyt, että potrettikuvaus on hyvä saada pois alta jo ennen vihkimistä. Mies taas on aivan päinvastaista mieltä. Koska olen kuitenkin päättänyt saada tahtoni tässä asiassa läpi, olen myös päättänyt haluta ne paljon puhutut first look -kuvat.

Kuva
Tähän ensimmäisten reaktioidenkin kuvaamiseen minulla on jo hurjasti ideoita ja ajtuksia, mutta aamutuimaan keskityimme enemmän varsinaisiin potretteihin. Tässä sekä minun että kaksiveen suosikkeja ja ihastuksia:

Kuva
Kuva
Kuva

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Haluan ehdottomasti myös kuvia meistä kummastakin yksinään:

Kuva
Kuva
Kuva

2 kommenttia:

  1. Voi kuinka tuo uhma onkaan tuttua :) Täälläkin rakastetaan kuvien katselua,kuuluukohan tuohon ikään? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti kuuluu. :) Meillä neiti on varsin innokas selaamaan etenkin omaa vauvakirjaansa. Voi, voi, niin ne vaan kasvaa...

      Poista