tiistai 17. syyskuuta 2013

Syksyisen viikon tunnelmat

Viime päivien bloggailutahti on ollut melkoisen verkkainen. Syynä tähän on ollut tappava kuuden päivän työputki, jota olen itse vielä hieman hankaloittanut keräämällä kasoittain univelkaa. Nyt olen päässyt muutamaksi yöksi mökille hiljentymään, onneksi. Syksyn pimeys on ympäröinyt saaren, ja lämpötilat laskeneet alle kymmenen asteen. Takassa rätisee tuli, ja saunakin on pian lämmitetty. Ihanaa, rauhallista, rentouttavaa.

Kuva

Kun palaan kotiin yötyöläisen luo, on teille luvassa jälleen paljastuksia ostoksistani. Olen kuluttanut viimeisen viikon aikana hääostoksiin yli viisisataa euroa! Pari päivää sitten saadusta palkasta on jäljellä vain muutama euro. No, onneksi iso osa niistäkin rahoista meni ihan rehellisesti säästöön. Mutta mitä ihmettä minä niillä häähömpötysrahoilla sitten ostin? Pidettäköön teitä mahtavia lukijoita vielä pienessä jännityksessä; paljastan ostokset vasta torstain puolella.

Jälleen kerran olisi ehkä aika pohtia, mitä tällä viikolla on vielä luvassa täällä blogin puolella. Koska olen tehnyt valtaisasti ostoksia, on luvassa taas pientä budjettipohdintaa. Missä mennään nyt, mitä vielä luvassa, miltä laskelmat näyttävät? Näihin kysymyksiin saatte takuuvarmasti vastauksia tällä viikolla. Olen viikonlopun aikana saanut valmiiksi myös kutsujen prototyypin, jonka aion esitellä myös teille. Ihan koko kutsua en paljasta, jotta jotain säilyy myös salaisuutena, mikäli joku tulevista vieraistamme eksyy tänne blogin puolelle. Aion myös vihdoin tällä viikolla avata tätä vieraslista-asiaa, kun se viime viikolta jäi puuttumaan. Myös uusia DIY-projekteja luvassa!

Kuva

Harmikseni joudun ilmoittamaan, että me emme osallistu hääjuoksuun. Viimeiseen asti yritin mieheltä saada lupaa ilmoittautua, mutta ahdisteluni ei tuottanut tulosta! Lopulta sain kiristettyä mieheltä lupauksen, että ilmoittaudumme mukaan kisaan, mikäli saamme lotossa edes pienimmän mahdollisen voiton. No, arvaatte varmaan kuinka kävi? Pitkästä aikaa lottokuponkimme näytti masentavan tyhjältä; me emme ilmoittautuneet mukaan. Ehdin jo niin vahvasti unelmoida noista palkinnoista - erityisesti niistä kukista - että joudun varmasti tällä viikolla rynnimään floristin pakeille alustavien hinta-arvioiden perässä.

Minulle siis luvassa rentouttava viikko lukuisine hääaiheisine hankintoineen ja tehtävineen. Teille kaikille toivon myös rentouttavaa viikkoa! Malttakaa mielenne, tällä viikolla näette jälleen paljastuksia meidän tulevasta häähumustamme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti